Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Προωθημένη τουρκική αεροπορική βάση στην Ίμβρο!



Οι προχθεσινές προκλήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο μόνο τυχαίες δεν είναι. Προσέξτε τώρα που το πάνε τα γεράκια της Άγκυρας
Σύμφωνα με ερώτηση των βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ. Κυριάκου Βελόπουλου, Αγγελου Κολοκοτρώνη, Ηλία Πολατίδη, Κώστα Αϊβαλιώτη, Γιώργου Ανατολάκη και Παύλου Μαρκάκη οι Τούρκοι κατασκευάζουν προωθημένη αεροπορική βάση στην Ιμβρο!
Αναφέρουν στην ερώτησή τους προς τον Γιώργο Παπανδρέου: «Συμφώνως με δημοσιεύματα τουρκικών εφημερίδων, αλλά και ιστοσελίδων με αμυντικό περιεχόμενο, έγινε γνωστό, ότι οι Τούρκοι κατασκευάζουν προωθημένη αεροπορική βάση επιχειρήσεων, με διάδρομο για χρήση μαχητικών αεροσκαφών, μήκους 21000 μ., στην Ιμβρο, με ταχείς ρυθμούς. Με βάση σχετικά φωτογραφικά ντοκουμέντα, το αεροδρόμιο αυτό, κτίζεται δίπλα από το κεντρικό στρατόπεδο της νήσου (1,6 χλμ. απόσταση), όπου εδρεύει σύνταγμα ειδικών δυνάμεων αλλά και μονάδα πυροβολικού, μόλις 1,5 χλμ. από το χωριό – πρωτεύουσα Παναγιά Μπαλωμένη.
Η βάση αυτή θα εξυπηρετεί καθαρώς στρατιωτικούς σκοπούς για χρήση πολλών τύπων αεροσκαφών και ελικοπτέρων της τουρκικής αεροπορίας ενώ είναι διαπιστωμένο, ότι οι εργασίες έχουν ενταθεί από το περασμένο καλοκαίρι, στους ίδιους ρυθμούς που αποπερατώνονται και αποθήκες πυρομαχικών και άλλα συναφή έργα υποδομής, στο βόρειο κυρίως μέρος της πρωτευούσης. Επίσης αναβαθμίζεται και ο κεντρικός λιμένας στο Κάστρο.
Δημιουργείται μια προωθημένη αεροπορική βάση, λίγα χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Λήμνου και νοτιοανατολικώς της Σαμοθράκης, ανάλογη με τη Σμηναρχία Μάχης της Λήμνου. Υφίσταται παραλλήλως και μια άλλη διάσταση του γεγονότος αυτού, που είναι οι εκτάσεις που κατασκευάζεται η βάση αυτή, ανήκαν σε Ελληνες, στους οποίους δεν τους αναγνωρίσθηκαν οι παλαιοί τίτλοι κυριότητος και έτσι αυτά τα κτήματα, «περιήλθαν» στην κατοχή του τουρκικού δημοσίου! Δηλαδή για μια ακόμη φορά, η Τουρκία λειτουργώντας «ετσιθελικά» καταπάτησε και καταχράσθηκε γη ελληνική και μάλιστα με κανονικούς τίτλους ιδιοκτησίας, περιφρονώντας κάθε έννοια δικαίου και σεβασμού των Ιμβρίων».
Κατόπιν θέτουν και μερικά πολύ κρίσιμα ερωτήματα:
«Πώς αντιμετωπίζει η χώρα μας, τα νέα αυτά ανησυχητικά δεδομένα στην Ιμβρο, που επιβεβαιώνουν την διαρκώς κλιμακούμενη τουρκική επιθετικότητα και πιστοποιούν την ανυπαρξία της όποιας διαθέσεως για εξομάλυνση στις σχέσεις μας;
Με τις ενέργειες αυτές της Τουρκίας, υποβαθμίζεται το αεροδρόμιο της Λήμνου και περιορίζονται σημαντικά, οι χρόνοι αντιδράσεώς μας;
Σε ποιες ενέργειες έχει προχωρήσει η Ελλάς, από νομικής και διπλωματικής απόψεως, για το οξύτατο ζήτημα της αρπαγής όλων αυτών των νομίμων ελληνικών περιουσιών, που παρανόμως καταπάτησε η τουρκική αυθαιρεσία;».
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ"

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: