Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

"Συντονισμένα πυρά" από τον γερμανικό τύπο...ψηφοφορία για το αν η Ελλάδα πρέπει να ανήκει στην Ευρωπαική Ένωση;;; Μπορεί το Ελληνικό ΥΠΕΞ να τους "μα


Ανθελληνική δημοσκόπηση που γίνεται απο την γερμανική εφημερίδα BILD-Zeitung για το αν θα πρέπει να ανήκει η Ελλάδα στην Ευρωπαική Ένωση...όχι απλά στην Ευρωζώνη. Αυτή τη στιγμή τα αποτελέσματα είναι απελπιστηκά!, 79% να φύγουμε...και 21% να μείνουμε .Υπάρχουν μέχρι στιγμής 35.000 ψηφοφοροι. ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Οι "φίλοι" μας οι Γερμανοί, Ευρωπαίοι εταίροι και ΝΑΤΟικοί συμμάχοι σε ανθελληνική δράση!!! Οι Γερμανοί, οι βασιλιάδες της μίζας και του μαύρου χρήματος...με την Siemens να έχει χρηματοδοτήσει μέχρι και σαράντα κυβερνήσεις στον πλανήτη!!! Η ψηφοφορία μέχρι και τις 28 Ιανουαριου 2011.


Τα link εδώ
http://www.bild.de/BILD/dsm/deutschlands-schnellste-meinung.html
http://www.bild.de/BILD/politik/wirtschaft/2010/02/13/euro-zusammenbruch/experte-nur-noch-eine-frage-der-zeit.html

ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: