Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Το Ισραήλ απαγόρευσε διαφήμιση για ταξίδια στην κατεχόμενη Κύπρο


Το Ισραήλ πήρε μια απόφαση που "ικανοποιεί" τους Έλληνες!
Όμως ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Τον τελευταίο καιρό υπάρχει ένταση στις σχέσεις μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ.
Πρόσφατα είχαμε την προσβλητική συμπεριφορά του Ισραηλινού Υπουργού Εξωτερικών προς τον πρέσβη της Τουρκίας, ενώ συχνά προβάλλονται στην Τουρκία διάφορες ταινίες που τονίζουν τη σκληρή και απάνθρωπη συμπεριφορά των Ισραηλινών έναντι των Παλαιστινίων. Η τελευταία κόντρα των Ισραηλινών με τους Τούρκους ήρθε μετά από απόφαση που απαγόρευε στην ταξιδιωτική εταιρεία Green Solurion - η οποία διοργάνωνε περιηγήσεις από το Ισραήλ στην κατεχόμενη Κύπρο - να διαφημιστεί στην έκθεση Artara που θα γίνει στο Τελ Αβίβ.
Η εταιρεία αυτή είχε νοικιάσει χώρο στο εκθεσιακό κέντρο του Τελ Αβίβ, αναγγέλλοντας παράλληλα ότι θα διοργάνωνε τριήμερες εκδρομές από τη Χάιφα προς την Αμμόχωστο. Παράλληλα, προέβαινε και σε κρατήσεις ξενοδοχείων στην Αμμόχωστο και στην Κρήτη.
Η διοργανώτρια εταιρεία της Έκθεσης Artara ανέφερε στην Green Solution ότι
"...λόγω ειδικής ευαισθησίας στο θέμα της Κύπρου, αλλά και μετά από ειδικές εντολές που λάβαμε από το Υπουργείο Εξωτερικών, δεν θα σας επιτραπεί να αναφέρετε ότι οι υπηρεσίες σας στρέφονται προς τη βόρεια Κύπρο, αλλά ούτε και να προσδιορίζετε και τα ονόματα των ξενοδοχείων" Και όχι μόνο αυτό... τους είπαν ότι θα ήθελαν να εξετάσουν, δύο ημέρες νωρίτερα, τόσο τα διαφημιστικά έντυπα, όσο και τα άλλα μέσα προβολής, τα οποία η Green Solution θα χρησιμοποιήσει.
Δεν μας αγάπησαν ξαφνικά οι Ισραηλινοί, ούτε τους νοιάζουν και πολύ τα δίκαια της Κύπρου, απλά κοιτάζουν τα δικά τους συμφέροντα!
Εστάλη από http://i-diadromi.blogspot.com/2010/02/blog-post_9439.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: