Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Οι Έλληνες στρατιωτικοί "καθυβρίζονται" και οι υπεύθυνες ηγεσίες "καθεύδουν". Γιατί;


Είναι πασιφανές, ότι τώρα τελευταία έχει εξαπολυθεί (...εσκεμμένα;) μία πρωτοφανής και αδικαιολόγητη "επίθεση" εις βάρος των Eλλήνων στρατιωτικών, με αφορμή -τάχατες- την πρόωρη από μερικούς αποστράτευση τους ή με αφορμή -τάχατες- των προσφερομένων απο την πολιτεία "προνομίων" τους, που ασφαλώς δεν ανταποκρίνονται πλήρως προς την πραγματικότητα. Παράλληλα όμως οι "επικριτές" αποφεύγουν, να αναφερθούν στις δύσκολες συνθήκες εργασίας της πλειοψηφίας των στρατιωτικών, τις οποίες πολύ αναλυτικά και εύστοχα ανέπτυξε ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ/Παραρτήματος Θεσ/νίκης (Επίτιμος Δκτής Μεραρχίας του Έβρου) σε επιστολή, την οποία επισυνάπτουμε , προς την ΕΡΤ-3 διαμαρτυρόμενος για την "επίθεση" εναντίον των στρατιωτικών ,την οποία εξαπέλυσε ο πληρωνόμενος από τον ελληνικό λαό ( ..και ασφαλώς και από τους έλληνες στρατιωτικούς) τηλεπαρουσιαστής της κρατικής τηλεόρασης κ. Βενιέρης. Ας διαβάσουν λοιπόν την επισυναπτόμενη επιστολή ενός Έλληνα Αξ/κού και κυρίως οι πάσης φύσεως "εξουσιαστές", αλλά και τα φύσεως "λαμόγια", που πίνουν σαν τις "βδέλες" την κάθε είδους "ακμή" του ελληνικού λαού . Του πάλαι ποτέ υπερήφανου και γενναίου ελληνικού λαού, που αντιστάθηκε στις φασιστικές χιτλερικές ορδές ανταποκρινόμενος με πατριωτικό ενθουσιασμό, χωρίς ιδεολογικές αγκυλώσεις , στο ηρωικό ΟΧΙ .

Και αν τους έχει ακόμη μείνει κάποιο ίχνος ευαισθησίας, ας καταναλώσουν και κάποιο γραμμάριο από δάκρυα, για αυτούς που θυσίασαν την ζωή τους για την ελευθερία της πατρίδας μας, αφού δεν είχαν μέχρι τώρα ίχνος ευθιξίας για να αντιδράσουν στο
http://www.youtube.com/watch?v=Ox9Gv1Uuaog
"Θα τους δαγκώσω" του "ακατανόητου" δημοσιογράφου κ. Βερύκιου, στην εκπομπή του ALTER του κ. Αυτιά , που επισυνάπτουμε. Τουτέστιν για να αντιδράσουν στην απαράδεκτη "σιωπή" για όσα απρεπή και απαράδεκτα εξεστόμισε ο "ακατανόητος" για το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων και την αμυντική τους ικανότητα ( !!!!! ), καταρρακώνοντας το ηθικό τους και προσβάλλοντας βάναυσα τον επαγγελματισμό και την αξιοπρέπεια του προσωπικού τους.
Και αυτό συνέβη, χωρίς δυστυχώς καμία μέχρι τώρα- αν δεν κάνουμε λάθος - πολιτική (Πρωθυπουργός , ΥΕΘΑ, Αρχηγός Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως κλπ) ή στρατιωτική ή δικαστική ηγεσία ή Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο να ευαισθητοποιηθούν και να προστατεύσουν τις Ενοπλες Δυνάμεις.
Οχι βέβαια για να μηνύσουν τον "ακατανόητο", όπως θα έπρεπε " κατά συρροή " να πράξουν και όλες οι Ενώσεις Αποστράτων Αξκών, αλλά τουλάχιστον για να διαμαρτυρηθούν έντονα ,μαζί με όλα τα ΜΜΕ, ενεργοποιώντας ΑΜΕΣΑ τους πάσης φύσεως τρόπους , που διαθέτουν, "καταστολής" τέτοιων πρόσφατα εμφανισθέντων φαινομένων.
Κάτι βέβαια ,που θα περίμενε να πράξουν ο κάθε έλληνας πολίτης, που το παιδί του ή το εγγόνι του υπηρετεί στις ΕΔ και δεν έχει πάρει "απαλλαγή" λόγω "τρέλας" ή "βύσματος" ή "λαδώματος" ή μακροχρονίων "σπουδών". Ασφαλώς οι κάθε είδους "ακατανόητοι" ίσως αρκετά γρήγορα -που το απευχόμεθα-θα συνειδητοποιήσουν το έγκλημα ,που διαπράττουν εις βάρος της πατρίδας τους ,καθόσον με τις ενέργειες τους καταρρακώνουν το αξιόμαχο των ΕΔ, του οποίου απαραίτητο συστατικό είναι το Ηθικό ,για το οποίο ΟΛΟΙ οι έλληνες πρέπει να συμβάλουν,ώστε να διατηρείται "ακμαιότατο" , για την ασφάλεια και την ακεραιότητα της χώρας μας.
Δηλαδή, ίσως το συνειδητοποιήσουν ,όταν τα πολεμικά αεροσκάφη της γείτονας χώρας ,η οποία προφανώς "τρίβει τα χέρια της" από τέτοια θλιβερά γεγονότα χωρίς αντίδραση από τις υπεύθυνες ελληνικές ηγεσίες, αρχίσουν να πετούν " ανενόχλητα " πάνω από το Λεκανοπέδιο της Αττικής, όπως τώρα "αλωνίζουν" καθημερινά το Αιγαίο. Και σε μία τέτοια περίπτωση ,είναι βέβαιο ,ότι κάποιοι "επώνυμοι "κάτοικοι θα εγκαταλείψουν το κλεινό άστυ ,για να να βρούν "καταφύγιο" σε χιονοδρομικά κέντρα ή στους ...Παρισίους (!!! ), με τις επακόλουθες δυσμενείς επιπτώσεις .
Και αυτό είναι επόμενο, αν συνεχίσουν οι "ακατανόητοι" να ανοίγουν - με τις ενέργειες τους- "κερκόπορτες" ,λόγω της αρχομανίας ,της επιπολαιότητας ,της διχόνοιας ή του κομματισμού τους, όπως συνέβη κατά το παρελθόν , με αποτέλεσμα να αλωθεί πλήρως η Πόλις το 1453, να "εκκενωθεί" κακήν κακώς η Μικρά Ασία από κάθε ελληνικό στοιχείο το 1922 και να δημιουργηθεί η τραγωδία της Κύπρου το 1974, η οποία θα "ταλανίζει" τον ελληνισμό για πολλά χρόνια, με μη προβλέψιμες από τώρα μελλοντικές εξελίξεις. Τι θλίψη !!!
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: