Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΙΠΠΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Η θλιβερή προσεγγισεολογία με την οποία με την οποία επιχειρούν οι αυτοανακηρυχθέντες «πολιτικοί αναλυτές», η χειραγωγούμενη δημοσιογραφία αλλά και οι κομματικοί εκπρόσωποι, να φωτίσουν δήθεν τον εφιάλτη της τρομοκρατίας που τείνει να γίνει στοιχείο της καθημερινότητάς μας, δεν έχει τελειωμό.


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Επί της ουσίας ταυτίζεται με μια ύπουλη απόπειρα συσκότισης, συγκάλυψης και επικίνδυνου αποπροσανατολισμού, και ως τέτοια οφείλουμε να την αντιμετωπίσουμε.

Ταυτόχρονα ο Ελληνικός λαός έχει την υποχρέωση, να μην πλανηθεί από κινήσεις εντυπωσιασμού – τις οποίες άλλωστε σε κάποιους επέβαλαν εκ των πραγμάτων οι ίδιες οι εξελίξεις – διότι απλά αυτό που θα επιχειρηθεί θα είναι να ευνουχηθούν, να αφυδατωθούν από το ουσιαστικό περιεχόμενό τους, να τροφοδοτήσουν περαιτέρω τα επικίνδυνα σχέδια των τρομοκρατών που βρίσκονται πλέον σε πλήρη εξέλιξη...



ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΦΑΝΦΑΡΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ???

1. Νομιμοποιούν τη δραστική μείωση του εύρους του ζωτικού χώρου μέσα στον οποίον οφείλουν - χωρίς αποκλεισμούς – τόσο η ΕΛ.ΑΣ όσο και οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας, να αναζητήσουν τόσο τους εκτελεστικούς πυρήνες όσο και τους οργανωτές. Η πεισματική επιμονή τους να αποδίδουν Ελληνική ταυτότητα σε όλους αυτούς δυο τινά μπορεί να σημαίνει:

Ή ξέρουν… επομένως είναι υπεύθυνοι και υπόλογοι της επικίνδυνης συγκάλυψης, επομένως βαρύνονται μια με συνενοχή...

ή σκόπιμα επιχειρούν να αποπροσανατολίσουν και να περιορίσουν δραστικά το εύρος των αναζητήσεων.

Ας διαλέξουν οι ίδιοι τι πραγματικά συμβαίνει από τα δυο.

2. Επιχειρούν με έμμεσο τρόπο να ενοχοποιήσουν την ίδια την Ελληνική κοινωνία, μιλώντας γενικόλογα για «πολιτική ανοχή» και για «λανθάνουσα ιδεολογικοπολιτική αποδοχή» του «πλαισίου» αιτιολόγησης της τρομοκρατικής δράσης.
Ψευδέστατος, ανυπόστατος και άκρως επικίνδυνος ισχυρισμός.

Καμία Ελληνική κοινωνία… ποτέ… και με κανέναν λανθάνοντα τρόπο δεν «νομιμοποίησε» στη σκέψη της και στην ενδόμυχη διάθεσή της τα τυφλά κτυπήματα που στρέφονται ενάντια στον ίδιο της τον εαυτό.

Πρόκειται για κτυπήματα που δεν στοχοποίησαν ούτε καν «κατ επίφασιν» υπεύθυνους, που δε στράφηκαν ούτε καν σε βάρος κάποιων «κατ όνομα» εκπροσώπων των "δυναστών", αλλά σημαδεύουν την ίδια την καρδιά της Ελληνικής Κοινωνίας, και ως τέτοια δεν «εξασφάλισαν» την ανοχή ούτε και των πλέον αφελών σ αυτόν τον τόπο.

3. Μιλούν γενικόλογα για την ανάγκη «πολιτικής απομόνωσης» των τρομοκρατών, και αυτό το αναγορεύουν ως πανάκεια ικανή να οδηγήσει και στον φυσικό αφανισμό τους.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΦΑΝΦΑΡΟΛΟΓΟΙ???

1. Την ταυτότητα του στόχου των τρομοκρατών. Κι αυτός ο στόχος είναι η ίδια η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

2. Προτείνουν δήθεν λύσεις για τον φυσικό τους αφανισμό, καταφεύγοντας σε αναντίστοιχα (ως προς την εποχή αλλά και την ίδια την ουσία του πολιτικού γίγνεσθαι) και γενικόλογα παραδείγματα από τα Γαλλικά, τα Γερμανικά και τα Ιταλικά παρελθόντα, αλλά αποφεύγουν συστηματικά να προσδιορίσουν τον τόπο, το φορέα, τους στόχους και τις απώτερες επιδιώξεις της ΦΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ. Λες και κάποιος εκμυστηρεύτηκε σ αυτούς τους φωστήρες της πολιτικής ανάλυσης, πως οι αδίστακτες, καλοσχεδιασμένες καταδρομικού χαρακτήρα τρομοκρατικές επιδρομές, έχουν ανάγκη την πολιτική στήριξη της κοινωνίας σε βάρος της οποίας στρέφονται.

ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΑΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΔΕ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ…Είναι ν αποκηρύξουν τον ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟ.

Κι ας ξέρουν καλά πως σ αυτόν βρίσκεται η αιτία της εμφάνισης (και ΟΧΙ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗΣ) αυτού του επικίνδυνου εφιάλτη.

Χτυπάνε αυτό που αγαπάμε…
Στοχεύουν στην καρδιά του Ελληνισμού….

Τολμείστε να το δείτε αμετανόητοι υποκριτές…
Τολμείστε να αποκηρύξετε τον εθνομηδενισμό…

Και επιτέλους σταματήστε αυτή την οργανωμένη επιχείρηση αποπροσανατολισμού του λαού με μεγαλοστομίες για αντιτρομοκρατικά συλλαλητήρια.

Αυτά έχουν νόημα μόνο με την προϋπόθεση πως είστε αποφασισμένοι…

Να μην επιχειρήσετε να τα ευνουχίσετε σε γενικόλογες καταγγελίες…

Αλλά να συμπαραταχθείτε με τον Ελληνικό λαό στέλνοντας σαφέστατο μήνυμα σε κάθε αποδέκτη.

Μήνυμα αγάπης και αποφασιστικότητας γι αυτή την πατρίδα που κάποιοι επιχειρούν να «κλειδώσουν» στα δολοφονικά τους σκόπευτρα.

Ιδού η Ρόδος κι αφήστε τα λόγια τα ψεύτικα….
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: