Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων θα μας απαγορεύσει να καλλιεργούμε ελεύθερα τον κήπο μας....!

Ακούστε τον Βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ κ. Βελόπουλο να κάνει στην εκπομπή "ΕΛΛΗΝΙΣΤΙ" μια συγκλονιστική αποκάλυψη σε ότι αφορά την καλλιέργεια λαχανικών και την εκτροφή ζώων. Σύμφωνα λοιπόν με Νόμο εκσυγχρονισμού της ασφάλειας των τροφίμων, ο οποίος περνάει ως νόμος τον άλλο μήνα στις Η.Π.Α, όλοι οι μικροί αγρότες και οι παραγωγοί βιολογικών προϊόντων πρέπει να λαμβάνουν την άδεια για να παράγουν...! Έτσι περνώντας ο νόμος θα απαγορεύει σε όποιον έχει κήπο στην αυλή του σπιτιού του να εκτρέφει για ιδιωτική χρήση ζώα και να καλλιεργεί λαχανικά! Μας οδηγούν με λίγα λόγια στα υβρίδια...! Η παραγωγές προϊόντων πλέον θα γίνονται με συγκεκριμένους σπόρους τους οποίους θα μας δίνουν συγκεκριμένες βιομηχανίες. Προφανώς λοιπόν και επίσημα πλέον θα τρώμε ότι μας δίνει η Νέα Τάξη Πραγμάτων κάτι που σημαίνει πως ίσως γίνουμε και μελλοντικά...πειραματόζωα και με τον νόμο!

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

ΣΕΡΑΦΙΝΟ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΡΟΜΗΘΕΑ.ΝΟΙΟΘΩ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ.ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΦΙΞΙΜΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΝΤΟΝΟ.ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΕΜΕΛΟΙ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟ.ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΩ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.ΣΥΝΕΧΕΙΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ(ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ)ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.ΑΔΗΜΟΝΕΙΤΕ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗΣ,ΔΙΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ.ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΛΙΓΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ..ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ(Ο Χ Ι Ε Γ Ω)..ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ................ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ......ΜΕΓΑΛΗ