Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Η Ισραηλινή κυβέρνηση χρηματοδοτεί Ραβίνους που κηρύττουν μίσος, και προωθούν τους μαθητές τους σε δολοφονίες.!!!



Ψυχασθενείς Ραβίνοι προωθούν (τους πιστούς τους) σε φόνους και γενοκτονία... και η Ισραηλινή κυβέρνηση τους χρηματοδοτεί....
Πως γίνεται αυτό ? .. και τα χρήματα αυτά προέρχονται από τον Αμερικανό φορολογούμενο...

Για παράδειγμα, υπηρεσίες της Ισραηλινής κυβέρνησης συχνά υποστηρίζουν και χρηματοδοτούν τις «yeshiva» οπου ραβίνοι τους κυρήττουν ότι είναι επιτρεπτή η δολοφονία μη-εβραίων νηπίων

"επειδή η παρουσία τους υποβηθα σε δολοφονιες, επομενως υπαρχει λογος να σκοτωνεις παιδια εαν οταν ενηλικιωθουν θα μας κανουν κακο... ειναι επιτρεπτο να δολοφονησης τα παιδια ενος ηγετη για να τον εξαναγκασεις να σταματησει τις διαβολικες του ενργειες... εχουμε δει στην Halakha οτι ακομα τα μωρα των μη-εβραιων που δεν παρανομουν τους επτα νομους «Noahide», ακομα υπαρχει λογος να τα δολοφονησουμε γιατι οταν μεγαλωσουν θα γινουν διαβολικα οπως οι γονεις τους". Ο Lior Yavne, που επιτηρεί την ερευνα στον Yesh Din (οργανισμο ανθρωπινων δικαιωματων) , ανακαλυψε οτι το 2006-2007,το υπουργειο παιδειας (παράρτημα του Torah) εδωσε πανω απο ενα εκκατομυριο σεκελς στην «yeshiva» Od Yosef Hai στην (συνοικια) Yitzhar.

Το υπουργείο κοινωνικών υποθέσεων έχει παραχωρήσει πάνω από 150,000 σέκελς στη «yeshiva» απο το 2007, για υποτροφίες φοιτητών με οικονομικές δυσκολίες που φοιτούν εκεί.

Και τι μαθαίνουν με την δημόσια χρηματική βοήθεια απο τον διευθυντή της σχολης ραβινο Yitzhak Shapira? Ακολούθως με μερικά άρθρα που δημοσιεύτηκαν την περασμένη βδομάδα στον Τύπο, τα παιδιά μάθανε ότι ο κατά συρροήν δολοφόνος αράβων Teitel (το Βιογραφικο του στα αγγλικα εδω: http://www.haaretz.com/hasen/spages/1125062.html )

όχι μόνο είναι αθώος αλλά ένας πραγματικός .....άγιος.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: