Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Το Ευβοϊκό Βατοπέδι... Αγοραζαν κοτετσια για να τα ανταλλάξουν με...παραθαλάσσια οικόπεδα



Να διαβιβαστεί ο φακελος στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας για τη διερεύνηση ποινικών ευθυνών ζήτησε ο πρώην βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΝ Βαγγέλης Αποστόλου. Υπάλληλοι της Αυτοδιοίκησης ή και συγγενικά τους πρόσωπα τρεξαν καιπήραν...κοτετσια στο χωτιό Αγία Σοφία του Δημου Μεσσαπίων για να το ανταλλάξουν με...παραθαλάσσια πρωτα στο Αιγαίο στη μαγευτική περιοχή Λιμνιωνα Ευβοίας!.
Ο κ. Αποστόλου δήλωνει..«Πρόκειται για το Ευβοϊκό Βατοπέδι, με θύματα τους κατοίκους Αγίας Σοφίας και το ελληνικό δημόσιο, και θύτες αυτούς που είχαν καθήκον να τους υπερασπίζονται.
Είναι αδιανόητο υπάλληλοι της Αυτοδιοίκησης ή και....

συγγενικά τους πρόσωπα αλλά και ιδιώτες που απασχολούνται σε διαδικασίες ανταλλαγής δημόσιας περιουσίας να χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη σχέση τους για ίδιον όφελος. Όλοι όσοι αγόρασαν οικόπεδα στην Αγία Σοφία την ύποπτη χρονική περίοδο πρέπει να αποκλειστούν.

Οφείλει ο Νομάρχης Ευβοίας εκτός από τις ατελέσφορες ουρανομήκεις διαμαρτυρίες του για τη λειτουργία των υπαλλήλων του και των συνεργατών του σε ένα σκάνδαλο, που επωάστηκε στην αυλή της Νομαρχίας και του Δήμου Μεσσαπίων, να δράσει ουσιαστικά, ακυρώνοντας τώρα τη διαδικασία της ανταλλαγής.

Ταυτόχρονα πρέπει ολόκληρος ο φάκελος να διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας για τη διερεύνηση ποινικών ευθυνών».

Να θυμισουμε πως λόγω κατολισθησεων ειχε αποφασιστεί η μεταφορά του οικισμού Αγιας Σοφίας σε παραθαλάσια περιοχη που με πραξη αποχαρακτηρισμου από δασική έγινε οικιστική! Δικαιουχοι όσοι ειχαν αρτια και οικοδομησιμα οικόπεδα εντος οικισμου!
Από τη μερα που εγινε γνωστό αυτό συνεβησαν απίστευτα γεγονότα με κοτετσια και σταυλους να εξαγοράζονταν με 2000 και 3000 χιλιάδες ευρώ ακι μαντευετε ποιοι τα πήραν!!!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: