Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Σχέδιο εκφοβισμού των μειονοτήτων αποκαλύπτει η τουρκική εφημερίδα Taraf

Η εφημερίδα γράφει ότι δραστηριότητες καταγραφής, παρακολούθησης και ενεργειών, μέχρι και βομβιστικών, θα γίνονταν σε περιοχές όπου είναι σχετικά έντονο το μειονοτικό στοιχείο Ελληνες, Αρμένιοι, Εβραίοι. Σχέδιο εκφοβισμού των μη μουσουλμανικών μειονοτήτων στην Τουρκία, με σκοπό να χρεωθεί, με την κατάλληλη προπαγάνδα, η δραστηριότητα αυτή στην κυβέρνηση, είχε ετοιμάσει τον περασμένο Μάρτιο η «χούντα» που βρίσκεται στους κόλπους του τουρκικού πολεμικού ναυτικού και συνδέεται με το παρακράτος. Αυτό υποστηρίζει η τουρκική εφημερίδα «Ταράφ», με χθεσινό δημοσίευμά της.

Η «Ταράφ» είναι... γνωστή για τα δημοσιεύματά της σχετικά με την υπόθεση «Εργκενεκόν» και υπό αυτή την έννοια έχει χαρακτηριστεί «φιλοκυβερνητική» εφημερίδα, που βάλλει εναντίον των ενόπλων δυνάμεων.Στο δημοσίευμα υπονοείται ότι δολοφονίες όπως αυτή του αρμενικής καταγωγής δημοσιογράφου Χραντ Ντινκ, το 2007 στην Κωνσταντινούπολη, και του καθολικού ιερέα Αντρέα Σαντόρο, το 2006 στην Τραπεζούντα, εντάσσονται στο πλαίσιο αυτό και ότι με βάση το σχέδιο θα γίνονταν και άλλες δολοφονίες. Το σχέδιο περιλάμβανε την πρόσβαση στους καταλόγους συνδρομητών των μη μουσουλμανικών εφημερίδων, των μαθητών και γονέων στα μειονοτικά σχολεία, στον κατάλογο των μειονοτικών εκκλησιών και βακουφίων, καθώς επίσης και τη χαρτογράφηση των κατοικιών μειονοτικών πολιτών.
Η εφημερίδα γράφει ότι δραστηριότητες καταγραφής, παρακολούθησης και ενεργειών, μέχρι και βομβιστικών, θα γίνονταν σε περιοχές όπου είναι σχετικά έντονο το μειονοτικό στοιχείο -Ελληνες, Αρμένιοι, Εβραίοι- όπως για παράδειγμα τα Πριγκιπόνησα. Παράλληλα, θα ανέβαζαν στο Διαδίκτυο ιστοσελίδες, από τις οποίες θα στέλνονταν απειλητικά μηνύματα σε μειονοτικά έντυπα. Θα δημιουργούνταν έτσι η εντύπωση ότι οι ιστοσελίδες είναι φιλοϊσλαμικές...

greece-salonika

Δεν υπάρχουν σχόλια: