Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ κέρδισαν


Χρόνια σου πολλά και καλά Βούλα για αύριο! Ποια είναι η Βούλα που μέχρι σήμερα δεν ήξερε σχεδόν κανείς;

23 ετών αθλήτρια της ΑΕΚ στο τριπλούν. Φυσικά θα λάμβανε για πρώτη φορά μέρος σε Ολυμπιακούς, αλλά οι φασίστες, της στέρησαν αυτή την ευκαιρία...


Διακρίσεις

2011 1η ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΝΕΩΝ
1η Σούπερ Λίγκα
2009 1η ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΝΕΩΝ
3η ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ
2008 3η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ Ε/Ν

-Έβγαλε ανακοίνωση ποιος άλλος, ο Κουβέλης ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ να ανακληθεί η αθλήτρια… και φυσικά “έφτιαξαν” ΟΛΟ το κλίμα τα ΣΑΠΙΑ ΜΜΕ!

-Ο αρμόδιος Υπουργός εξέφρασε άποψη;;; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;

-Φυσικά στην Ελλάδα μπορείς να βρίζεις ΕΛΕΥΘΕΡΑ τον Κολοκοτρώνη και αυτό αποτελεί τίτλο τιμής , ελευθερία λόγου και δημοκρατικό δικαίωμα. Μέχρι και βουλευτής γίνεσαι…

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ!

Διαβάστε τις ανακοινώσεις των επιλεκτικά ευαισθητούληδων

Η ανακοίνωση της ΕΟΕ:

“Με απόφαση του αρχηγείου της ελληνικής Aποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, τίθεται εκτός Ολυμπιακής Ομάδος η αθλήτρια στίβου του άλματος τριπλούν Παρασκευή Παπαχρήστου για δηλώσεις της που αντίκεινται στις αξίες και τα ιδεώδη του Ολυμπισμού. Η αθλήτρια δεν βρίσκεται στο Λονδίνο καθώς αναμενόταν λίγο πριν την έναρξη των αγωνισμάτων στίβου.”

ΣΕΓΑΣ

Ο ΣΕΓΑΣ με ανακοίνωση του καταδίκασε το σχόλιο της Βούλας Παπαχρήστου:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ καταδικάζει το απαράδεκτο σχόλιο της αθλήτριας Βούλας Παπαχρήστου στο twitter, το οποίο αντίκειται στις αξίες και τις αρχές του αθλητισμού αλλά και στο πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων που προάγει την αρμονική συνύπαρξη και συναδέλφωση όλων των λαών και φυλών του Κόσμου.

Με απόφασή του, στην σημερινή του συνεδρίαση, το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ παραπέμπει την αθλήτρια στην Δικαστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας.

Για την συμμετοχή της αθλήτριας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ζήτημα που εκ των πραγμάτων έχει μπει δημόσια, αρμόδια να αποφασίσει είναι η ΕΟΕ την απόφαση της οποίας, όποια και αν είναι, ο ΣΕΓΑΣ θα στηρίξει.”
- ΔΗΜ.ΑΡ.: Να ανακληθεί τώρα η αθλήτρια

Ρατσιστικό χιούμορ και «αστειάκια» που αφορούν ανθρώπινες ζωές δεν είναι ανεχτά από την ελληνική κοινωνία, δεν μπορούν να ευδοκιμούν στον ελληνικό αθλητισμό.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να ανακαλέσει τώρα την κυρία Βούλα Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Βλέποντας από την τηλεόραση τους Ολυμπιακούς Αγώνες ας κάνει όσα άθλια «αστεία» θέλει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σίγουρα, όμως, δεν μπορεί να εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Λονδίνο.

ΠΑΣΟΚ

«Ζητήματα που αφορούν την ανθρώπινη υπόσταση δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με ελαφρότητα από κανέναν και ειδικά από μέλη της αθλητικής κοινότητας, τα οποία αποτελούν σύμβολα για νέους ανθρώπους» αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ με αφορμή την επίμαχη ανάρτηση της Βούλας Παπαχρήστου στο κοινωνικό δίκτυο Twitter.
«Σε κάθε περίπτωση πάντως, ελπίζουμε, έστω και καθυστερημένα, η κυρία Παπαχρήστου να κατάλαβε το λάθος της και η δημόσια συγγνώμη της να είναι πραγματικά ειλικρινής» προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: