Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

"Ρατσισμός κατά των Ελλήνων ο αποκλεισμός Παπαχρήστου"!




Image
Για υπόγειες πολιτικές παρεμβάσεις κάνει λόγο η Χρυσή Αυγή μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε αναφορικά με τον αποκλεισμό της αθλήτριας Βούλας Παπαχρήστου. Με ανακοίνωση που ανήρτησε στην επίσημη σελίδα της, η Χρυσή Αυγή σημειώνει πως ο μοναδικός ρατσισμός που υπάρχει στη χώρα μας είναι αυτός κατά των Ελλήνων, κάνοντας λόγο για εξόντωση αθλητών που αντιστέκονται στο κυρίαρχο κλίμα της παρακμής και αγωνίζονται για να τιμήσουν και να εξυψώσουν μια Ελλάδα που καταρρέει.
Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής
"Ο αποκλεισμός αθλήτριας κατόπιν υπόγειων πολιτικών παρεμβάσεων - με αφορμή ένα ανέκδοτο που κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο - αποδεικνύει πόσο άθλιο και ανθελληνικό είναι το κράτος μας, αλλά και οι διεθνείς φορείς που καπηλεύονται το Ολυμπιακό Ιδεώδες.
Ο μοναδικός ρατσισμός που υπάρχει στη χώρα μας είναι ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Το γελοίο και αφελληνισμένο πολιτικό μας σύστημα έχει μοναδικό στόχο να συντρίψει πνευματικά τον Ελληνικό λαό. Όποιος πει έστω και μία λέξη για τους λαθρομετανάστες διαπομπεύεται ηθικά και εξοντώνεται ουσιαστικά.
Δυστυχώς, στη χώρα που γέννησε το Ολυμπιακό πνεύμα – ένα πνεύμα που εξύψωσε και αποθέωσε την υπεροχή και την ανωτερότητα του Ελληνισμού – κυριαρχούν και κυβερνούν μαρξιστικά κόμματα όπως η ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη και της Ρεπούση.
Μέσα σε αυτό το Σύστημα, εξοντώνεται κυριολεκτικά και δι' ασήμαντον αφορμή, όποιος τολμήσει να εκφράσει διαφορετική άποψη, ακόμα και αστειευόμενος. Εξοντώνονται αθλητές – και κυρίως νέοι άνθρωποι – που αντιστέκονται στο κυρίαρχο κλίμα της παρακμής και αγωνίζονται για να τιμήσουν και να εξυψώσουν μία Ελλάδα που καταρρέει.

Αντίθετα αγιοποιούνται διάφορα προκλητικά υποκείμενα, που καθυβρίζουν εκατοντάδες χιλιάδες σφαγιασθέντες προγόνους μας.
Θα ήταν προτιμότερο και σίγουρα πιο τίμιο να ψηφιζόταν νόμος που θα καταδίκαζε σε θάνατο διά δημοσίου λιθοβολισμού όποιον τολμούσε να εκφράσει οποιαδήποτε διαφορετική γνώμη, από αυτή που έχει επιβάλλει η ανθελληνική εξουσία".

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: