Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Βενιζέλος για ΑΤΕ:Οι δανειστές μας δεν ήθελαν την ύπαρξη μιας κρατικής τράπεζας




Ο  πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, υποστήριξε  ότι οι δανειστές της χώρας άσκησαν πολύ μεγάλη πίεση και απείλησαν ότι δεν θα γίνει ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών αν υπάρχει μια τράπεζα κρατική, ειδικού σκοπού (όπως η ΑΤΕ).
Η απόφαση ελήφθη σε τεχνικό επίπεδο από την ΕΚΤ και την Τράπεζα της Ελλάδος, ενώ  είχε προηγηθεί άτυπος διάλογος μεταξύ της ΤτΕ και των άλλων τραπεζών, προκειμένου να βολιδοσκοπηθούν οι προθέσεις τους σε σχέση με την ΑΤΕ.
Τέλος, σημείωσε ότι το βασικό ήταν να σωθούν οι θέσεις του προσωπικού με την πλήρη απορρόφηση του όλου δικτύου και όλου του προσωπικού, με πλήρη διασφάλιση των ασφαλιστικών τους δικαιωμάτων.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: