Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ

Να τι επιδιώκουν πάσει θυσία να κρύψουν οι αρουραίοι της πολιτικής, που επιχειρούν να εμφανιστούν ως λαγωνικά που "ανακάλυψαν" τη συνταγή της "σωτηρίας" μας...


Και αφού τα επιτελεία τους «ξεσκόνισαν» τα αραχνιασμένα σεντόνια του οικοδομήματος που χρόνια έστηναν με επιμέλεια και φροντίδα περισσή, η σκυτάλη τώρα περνά στους τρεις Καρατζαφέρηδες για να βάλουν την τελευταία τους πινελιά στη μαγική λέξη που εδώ και τρία χρόνια παραμένει μοναδικά κυρίαρχη στην πολιτική καθημερινότητα του τόπου….«ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ».

Και επειδή η κοινωνία οφείλει να συμπιέζεται σε λογικές ανυπαρξίας ελπίδας και μηδενικής προοπτικής, παρά τις «φιλότιμες»προσπάθειες των επιτελείων και των μηχανισμών, έχει αρχίσει ήδη να διαρρέεται η πληροφορία πως για μία ακόμη φορά, οι "περήφανοι" ηγέτες μας θα ξεσπάσουν και πάλι στους ανυπεράσπιστους αλυσοδεμένους, που δεν είναι άλλοι από τα διαχρονικά θύματα, δηλαδή τους πολίτες αυτής της χώρας.

Για να δούμε όμως με τι ασχολήθηκαν πραγματικά οι «σωτήρες» αυτής της δύσμοιρης χώρας… Και κυρίως να αποκαλύψουμε τι είναι αυτό που επιχειρούν να κουκουλώσουν στην πρεμούρα τους να αναζητήσουν "ισοδύναμα"...


Το πρώτο πράγμα με το οποίο ασχολήθηκαν, είναι λέει με την περιστολή της σπατάλης, ανασυντάσσοντας το σκορποχώρι του κρατικού μηχανισμού.
Διαπίστωσαν δηλαδή ότι…
-Υπάρχουν φορείς και διευθύνσεις που περισσεύουνκαι που ως τέτοιοι επείγει να καταργηθούν…
-Υπάρχουν ακίνητα που αραχνιάζουν ή που επινοικιάζονται σκανδαλωδώς πάμφθηνα, την ίδια στιγμή που τα ενοίκια των δημοσίων οργανισμών σε ιδιοκτησίες ημετέρων και φίλων, είναι από τα πλέον ακριβοπληρωμένα στο Βασίλειο της σαπίλας…
-Υπάρχουν γερόντισσες που αν και ο σύντροφός τους στη ζωή απεβίωσε, εκείνες συνεχίζουν να προσπορίζονται συντάξεις που δε δικαιούνται από τα δημόσια ασφαλιστικά ταμεία…

Και για να μη μακρηγορούμε, μ αυτά και με κείνα κατάφεραν να «εξοικονομήσουν» - μετά από κάμποσες ώρες περισυλλογής, περίπου 5,5 δις από τα 11,5 που τους έδωσαν εντολή οι νταβατζήδες να περικόψουν, προκειμένου να καταλήξουν στα δικά τους θησαυροφυλάκια, ως κεφαλικός φόρος – τίμημα από την κατακτημένη τους περιφέρεια.

Όλα ως εδώ δείχνουν απλά. Σε λίγο θα καλέσουν αυτή την κοινωνία να εκφράσει πανηγυρικά και την ευγνωμοσύνη της για τη νοικοκυροσύνη των τριών δημίων – συνενόχων στο εθνοκτόνο τους έγκλημα… Είναι όμως έτσι τα πράγματα???

Για να δούμε λοιπόν ορισμένες πλευρές οι οποίες σκόπιμα αποκρύπτονται…

Αν λοιπόν οι «θεματοφύλακες» της εθνικής μας σωτηρίας, διαπίστωσαν σήμερα ότι υπάρχουν σπατάλες 5,5 δις οι οποίες μπορούν να εξοικονομηθούν, αυτό σημαίνει αυτόματα πως υπάρχου πολικοί υπεύθυνοι που επί χρόνια αυτές τις σπατάλες της εξέθρεψαν. Ρωτάμε…
-Ποιοι είναι αυτοί… Και γιατί δεν έχουν παραπεμφθεί σε δίκη με σημερινή πολιτική απόφαση των τριών Καρατζαφέρηδων???
-Που είναι οι περιουσίες τους…Και γιατί δε δρομολογείται σήμερα κιόλας η δήμευσή τους μέχρι και την επόμενη γενεά.

Αφού σήμερα οι «θεματοφύλακες» της εθνικής σωτηρίας, διαπιστώνουν ότι υπάρχουν φορείς του δημοσίου, υπηρεσίες, γραμματείες, τμήματα κλπ που περισσεύουν και θα καταργηθούν άμεσα, αυτό σημαίνει πως για την συγκρότηση αυτών των «περιττών» οργανισμών, κάποιοι υπέγραψαν. Δεν έπεσαν από τον ουρανό. Ρωτάμε λοιπόν…
-Ποιες υπογραφές στολίζουντις σχετικές πολιτικές – υπουργικές αποφάσεις???
-Πόσο κόστισαν στον Έλληνα φορολογούμενο αυτά τα χρόνια της λειτουργία ς τους???
-Γιατί δεν παραπέμπονται άμεσα σε δίκη για απιστία και γιατί οι περιουσίες όλων αυτών που πληρώνονταν από το φορολογούμενο πολίτη για να κυβερνούν τον τόπο του, δε δημεύονται άμεσα ως ένα τίμημα «ισοδυνάμων» και αυτές???

Αφού όψιμα οι «θεματοφύλακες» της εθνικής μας σωτηρίας, ανακάλυψαν κάποιες χιλιάδες γεροντάκια που «καταλήστεψαν» τα ασφαλιστικά ταμεία παίρνοντας τις συντάξεις των πεθαμένων τους συζύγων, τότε εμείς ρωτάμε το αυτονόητο…
-Είναι ή δεν είναι αρμοδιότητατου εκάστοτε υπουργού εσωτερικών, να διευθετεί με την έκδοση υπηρεσιακής εγκυκλίου την ευνομία στη λειτουργία φορέων της αρμοδιότητάς του??? Δεν είναι αυτή μία από τις αρμοδιότητες για την οποία ακριβοπληρώνεται από το φορολογούμενο Έλληνα πολίτη???
-Γιατί λοιπόν αυτοί οι ακριβοπληρωμένοι πολιτικοίδεν εξέδωσαν μια εγκύκλιο που να υποχρεώνει τα ληξιαρχεία όλης της χώρας να γνωστοποιούν άμεσα στο ασφαλιστικό ταμείο το θάνατο του εκάστοτε ασφαλισμένου του??? Το πρώτο πράγμα που γίνεται αμέσως μετά το θάνατο οποιουδήποτε Έλληνα πολίτη, είναι να εκδίδεται άδεια ταφής από το ληξιαρχείο. Αν αυτή η υπηρεσία λοιπόν είχε την εντολή να ενημερώνει άμεσα και να μη το αφήνει στη διακριτική ευχέρεια των συγγενών, το ασφαλιστικό ταμείο, δε θα μπορούσε ούτε ένα γεροντάκι να «καταχραστεί» τη σύνταξη κανενός θανόντα.

-Ποιος ευθύνεται λοιπόν??? Το γεροντάκι ή ο υπουργός εσωτερικών??? 

Προφανώς ο υπουργός που δε μερίμνησε (αν και γι αυτό πληρώνεται) για την ευνομία στον τομέα της αρμοδιότητάς του.
-Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί οι υπουργοί από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα???
-Πότε θα παραπεμφθούν σε δίκη???
-Πότε θα δημευθούν οι περιουσίες τους???
-Πως είναι δυνατόν τα δικά τους αδικήματα – κακουργήματα να παραγράφονται και να παραμένουν απαράγραφα τα πλημμελήματα των γερόντων σ αυτή τη χώρα???

-Υπεύθυνοι για τα ακίνητα του δημοσίου που δεν αξιοποιήθηκαν για ίδια χρήση υπάρχουν???
-Υπεύθυνοι για τα ακριβοπληρωμένα νοίκια σε ακίνητα υμετέρων στα οποία στεγάζονται επί χρόνια δημόσιες υπηρεσίες υπάρχουν???
-Υπεύθυνοι που ανέχτηκαν το πάρτι της μίζας στα αναλώσιμα των δημόσιων νοσοκομείων υπάρχουν???

Ποια είναι τα ονόματά τους…
Ποια η περιουσία τους???
Πότε θα δικαστούν???
Πότε θα δεσμευθεί η περιουσία τους???

Δεν είναι δυνατόν επειδή αυτό το κράτος το διοικούν θρασίμια, να θεωρείται νόμιμο και δίκαιο και ηθικό να καταργούνται επειδή έτσι γουστάρουν κάποιοι οι συντάξεις πωλητών που έχουν πληρωθεί οι εισφορές τους και να παραμένουν μόνιμα στο απυρόβλητο τα διαχρονικά πολιτικά ακριβοπληρωμένα λαμόγια.

Για τις συντάξεις που κόβονται, έχουν πληρωθεί εισφορές άθλιοι. Δεν είναι δώρο της πολιτείας, ούτε κομμάτι από την αφάγωτη προίκα σας.
Θα τις επιστρέψετε αυτές τις εισφορές ή θα τις κατασχέσετε με το «έτσι θέλω»???
Όταν τις εισπράττατε, ρωτήσατε τους δικαιούχους αν τους περίσσευαν αυτά τα χρήματα για να σας τα καταβάλουν???

Όχι μόνο δε ρωτήσατε, αλλά εκβιάζατε, απειλούσατε, στέλνατε κλητήρες, απειλούσατε με κατασχέσεις, επιβάλατε ατελείωτα πρόστιμα σε όποιον καθυστερούσε να πληρώσει αυτό το διαχρονικό νταβατζηλίκι.

Και τώρα με το ίδιο θράσοςέρχεστε σ αυτούς που μέχρι χθες εκβιάζατε και εξοντώνατε, να τους περικόψετε παροχές πληρωμένες με πόνο και αίμα.

Ποιοί??? Εσείς!!!...
Εσείς που δεν τολμήσατε να πάρετε ούτε μια δραχμή πίσω από τα δισεκατομμύρια θαλασσοδάνεια σε διαπλεκόμενους και «ημετέρους»…
Εσείς που δεν τολμήσατε – αν και διαπιστώσατε μεταχρονολογημένα το πάρτι με τις προμήθειες – να επιβάλετε έκτακτο κεφαλικό φόρο στους νταβατζήδες στο μεγάλο φαγοπότι δεκαετιών…
Εσείς που τολμήσατε να χαριστείτε στη Ζήμενς, στους τραπεζίτες και στα πραγματικά αφεντικά των πολιτικών συμμοριών στις οποίες λογοδοτείτε και τα συμφέροντα των οποίων υπηρετείτε απαρέγκλιτα.
Εσείς καθάρματα που όταν θα έρθει η ώρα της πραγματικής κρίσης, απέναντι σ όλους εσάς, αυτή η κοινωνία δεν πρέπει να επιδείξει κανένα απολύτως έλεος.
Εσείς…

Εσείς οι «σωτήρες»… Οι δηλωσίες… Οι μαϊντανοί… Οι αμετανόητοι…

Εσείς που ψάχνετε για θύματα, την ίδια στιγμή που ο δικός σας ο σβέρκος πρέπει να στολίσει το βωμό της αξιοπρέπειάς μας, γιατί τολμήσατε να τον σκύψετε ακόμη και στους κλητήρες της Κατοχικής Γκεστάπο.

Όταν έρθει η στιγμή που αυτή η κοινωνία θα αφυπνιστεί πραγμαατικά, θα έυχεστε να μην είσαστε εσείς οι πρωταγωνιστές αυτής της ταπεινωτικής εθνοκτονίας.
Www.promitheasblog.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: