Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Συστοιχίες Πυραύλων και άρματα στέλνει η Τουρκία στα σύνορα με την Συρία !

Turkish military trucks carry missile batteries on June 28, 2012 in the center of Hatay. AFP photoΗ Τουρκία έστειλε ένα κομβόι από περίπου 20 οχήματα που μεταφέρουν στρατιώτες, συστοιχιών πυραύλων και τεθωρακισμένα οχήματα στα σύνορα με τη Συρία, τη Δευτέρα εν μέσω αυξανόμενης ανησυχίας στην Τουρκία σχετικά με την ασφάλεια στα νότια σύνορα της, δελτία ειδήσεων και αυτόπτες μάρτυρες.

Ήταν η τελευταία σε μια σειρά αναπτύξεων στην περιοχή τις τελευταίες εβδομάδες. Δεν υπήρξε καμία ένδειξη ότι τα τουρκικά στρατεύματα θα διασχίσουν τα σύνορα, και οι κινήσεις των στρατευμάτων μπορεί να είναι αυστηρά προληπτικά για την αντιμετώπιση της κλιμακούμενη βία στη Συρία.

Το κονβόι άφησε μια βάση στην επαρχία Γκαζιαντέπ να κατευθυνθούν νότια, προς Kilis επαρχία, όπου τα στρατεύματα θα παραμείνουν, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο

ειδήσεων Ανατολή.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι τα στρατεύματα και τα οχήματα που είχε αφήσει μια μεγάλη εθνική οδό και ήταν τώρα που σταθμεύουν κατά μήκος ενός περιφραγμένου τμήματος στα σύνορα με τη Συρία.

Τηλεοπτικές εικόνες από Doğan Πρακτορείο Ειδήσεων έδειξε τουλάχιστον έξι τεθωρακισμένα οχήματα στην κορυφή φορτηγά που ταξιδεύουν κατά μήκος ενός ασφαλτοστρωμένου δρόμου. Τα λεωφορεία και τα φορτηγά που καλύπτεται που φάνηκε να είναι το προσωπικό των μεταφορέων ήταν επίσης της συνοδείας.

Η Τουρκία, μέλος του ΝΑΤΟ, κατά τους τελευταίους μήνες έχει πραγματοποιήσει μια σειρά από αποστολές στρατευμάτων κατά μήκος 911-χιλιομέτρων του (566 μίλια) στα σύνορα με τη Συρία, η οποία είναι στα πρόθυρα της εξέγερσης που επιδιώκουν να ανατρέψουν τον πρόεδρο Μπασάρ αλ-Άσαντ.

Ο Πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, πρώην σύμμαχος Άσαντ,  τώρα μεταξύ των πλέον επικριτών του , καλώντας τον να παραιτηθεί από την εξουσία εν μέσω της 16-μηνών εξέγερση που έχει σκοτώσει χιλιάδες πολίτες της Συρίας.

Kilis στεγάζει ένα σημαντικό κέντρο για τους πρόσφυγες που εγκαταλείπουν την Σύριοι βία στο σπίτι. Περίπου 44.000 πρόσφυγες στην Τουρκία.

Ερντογάν είχε προειδοποιήσει την περασμένη εβδομάδα Κόμμα του παράνομου Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (ΡΚΚ), η οποία αναγνωρίζεται ως τρομοκρατική οργάνωση από την Τουρκία, κατά τη δημιουργία στρατοπέδων στο εσωτερικό της βόρειας Συρίας.

Αυτή η περιοχή, η οποία έχει ένα μεγάλο κουρδικό πληθυσμό, έχει γλιτώσει ένα μεγάλο μέρος της βίας δει κανείς πουθενά αλλού στη Συρία, αλλά η Τουρκία ανησυχεί το ΡΚΚ θα μπορούσαν να ασκήσουν επιρροή υπάρχει ανάμεσα σε ένα κενό εξουσίας και απειλούν την τουρκική ασφάλεια στα σύνορα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: