Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

«ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΟΠΑΤΡΙΩΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ!


Να χαίρεστε τους αρχιπροδότες ψευτοδεξιούληδες που σκύβουν το κεφάλι στον κάθε Κουβέλη για να μην τους πουν φασίστες!

«Τόλμα να πειράξεις τον Ισίδωρο και τα λέμε".
«Ό,τι πεις, αφεντικό...»
Είναι βέβαια γνωστή εδώ και χρόνια η ελεεινότητα, το ψεύδος και υποκρισία του συγκεκριμένου πατριδέμπορα. Ακούσαμε και διαβάσαμε όμως σε ορισμένα πρόθυμα Μμε, πως τάχα...κήρυξε τον πόλεμο (!!!) στους "κακούς αριστερούς" (ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΑ, ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ) για τον αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου! Μάλιστα, κατέθεσε και σχετική ερώτηση στη Βουλή!
Ψάξαμε λοιπόν και την βρήκαμε. Παραλίγο να κάνουμε εμετό όταν τη διαβάσαμε: 
Θέμα: "Άδικος αποκλεισμός Ελληνίδας Αθλήτριας παό τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου"
"Αξιότιμε κ. Υπουργέ, στις 25 Ιουλίου του τρέχοντος έτους, μετά από μία άτυχη ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό στο twitter, ενός ρατσιστικού σχολίου από την αθλήτρια κ. Βούλα Παπαχρήστου, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Ο.Ε.) με μία αιφνίδια απόφασή της την απέκλεισε από την Ολυμπιακή αποστολή της Ελλάδος. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο αποκλεισμό της Ελληνίδας αθλήτρια έγινε παρά την άμεση συγγνώμη της και το κυριότερο χωρίς καν να της δοθεί το απαράγραπτο και ιερό δικαίωμα στην απολογία. Μία και μιλάμε για τα ιδεώδη του Ελληνικού Πολιτισμού τα οποία οι Ολυμπιακοί Αγώνες εξυπηρετούν, θυμίζω την περίφημη φράση των αρχαίων Ελλήνων: ΜΗΔΕΝΙ ΔΙΚΗΝ ΔΙΚΑΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΜΦΟΙΝ ΜΥΘΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ (Φωκυλίδης ΣΤ' αιώνας π.Χ.).
Συνεπώς ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:
1. Σύμφωνα με τους κανόνες της Δ.Ο.Ε. επιτρέπεται η τιμωρία αθλητών χωρίς καν να έχουν απολογηθεί;
2. Προτίθεστε να αναλάβετε κάποια πρωτοβουλία για την ακύρωση αυτής της απόφασης;".
Όποιος γνωρίζει στοιχειωδώς ελληνικά α' δημοτικού, καταλαβαίνει αμέσως πως ο εν λόγω απατεωνίσκος που εκδουλεύει πατριωτισμό στα κορόϊδα (γι' αυτό άλλωστε πετάει και κάνα αρχαιοελληνικό...τσιτάτο), ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΠΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ!
ΔΗΛΑΔΗ, ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΙΟ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!
Ποιο είναι το...πρόβλημά του; Πώς δεν άφησαν την αθλήτρια να απολογηθεί!
Όχι πως αποκλείστηκε για ένα σχόλιο που μόνο στην αρρωστημένη φαντασία (του) είναι ρατσιστικό!!!
Αυτοί είναι οι "υπερδεξιοί" που μάζεψε ο Σαμαράς;
Μ' αυτούς ωρέ θα...πάρουμε την Πόλη; Με τον γλυκανάλατο τηλεπλασιέ και τον "εθνικοφιλελεύθερο" Βορίδη, που δήλωσε πως το σχόλιο της Παπαχρήστου ήταν απαράδεκτο;;;
Να τους χαίρονται όσοι τους ψήφισαν! Μιλάμε για τον ορισμό του φλώρου ελαφροδεξιούλη, που ευδοκιμεί ως...είδος εδώ και χρόνια στην «ομοφυλόφιλη» (ως προς την ιδεολογία και όχι μόνο) νουδούλα!
Άλλωστε, τα έχουμε ξαναπεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια: