Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή, 6 Ιουνίου 2010

NASA : βρέθηκε μορφή ζωής στον Τιτάνα

Ιούνιος 2010

Εντύπωση προκάλεσε η νέα ανακοίνωση της NASA για ύπαρξη μικροοργανισμών στον δορυφόρο Τιτάνα που ζουν με διαφορετικό τρόπο από τον γνωστό μας γήινο.

Η αμερικανική εθνική διαστημική υπηρεσία, σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, ανέφερε ότι ανακάλυψε ίχνη ζωής στον δορυφόρο του Κρόνου, Τιτάνα.

Η ανακάλυψη έγινε μέσω του διαπλανητικού τηλεσκοπίου “Cassini”, όπου « εντοπίστηκαν μορφές ζωής που αναπνέουν από την ατμόσφαιρα του Τιτάνα και καταναλώνουν χημικές ενώσεις από την επιφάνεια του δορυφόρου, όση χρειάζονται για την ενέργειά τους».

Οι επιστήμονες της NASA τονίζουν ότι οι οργανικές αυτές μορφές, χρησιμοποιούν το υδρογόνο από την ατμόσφαιρα του Τιτάνα, με τον ίδιο τρόπο, όπως, οι ζωντανοί οργανισμοί, που αναπνέουν το οξυγόνο στη Γη. Αυτό, τουλάχιστον, υπογράμμισε ο Chris McKay της επιστημονικής ομάδας εξωγήινων οργανισμών.

Αυτό δηλώνει την ύπαρξη οργανισμών με εντελώς διαφορετική μορφή ζωής από αυτών που μέχρι σήμερα γνωρίζαμε

Ο Τιτάνας είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος δορυφόρος πλανήτη στο ηλιακό σύστημα.

Η διάμετρός του είναι 5152 χιλιόμετρα, 50% μεγαλύτερος από τη δική μας Σελήνη.

Εντοπίστηκε ο το 1655 από τον Ολλανδό αστρονόμο Christiaan Huygens.

Η επιφάνεια του Τιτάνα καλύπτεται από βουνά, λίμνες και ποτάμια, όπου το υγρό στοιχείο δεν είναι νερό αλλά μεθάνιο. Έτσι οι επιστήμονες πιστεύουν στην ύπαρξη οργανισμών που βασίζονται στο μεθάνιο. 
 
 http://echedoros-p.blogspot.com/2010/06/nasa.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: