Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2010

Ποιοι έφαγαν τα 2 δισ. δραχμές από τα απόρρητα του υπουργείου Άμυνας;


  • Έκλεψαν λεφτά από απόρρητο πρόγραμμα και κανείς δεν τους βρήκε...!
«Φτερά» έκαναν 2 δισ. δραχμές από τα απόρρητα κονδύλια του υπουργείου Εθνικής Άμυνας την περίοδο 1999-2003.
Αυτά τα 2 δισ. δραχμές ήταν μέρος από τη χρηματοδότηση ενός απόρρητου προγράμματος που είχε συνολικό προϋπολογισμό οκτώ εκατομμύρια δολάρια.
Το 2004 διατάχθηκαν μυστικά κάποιοι αξιωματικοί του Πενταγώνου να ερευνήσουν ποια ήταν η διαδρομή του κρυφού αυτού κονδυλίου για το συγκεκριμένο αυτό απόρρητο πρόγραμμα.
Από την έρευνα εντοπίσθηκαν παραποιημένα παραστατικά με αλλοιωμένες ημερομηνίες. Οι αξιωματικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα πως τα ίδια παραστατικά χρησιμοποιήθηκαν δύο φορές και γι’ αυτό αλλοιώθηκαν οι ημερομηνίες τους.
Συνολικά διαπίστωσαν πως μόνο τα 230.000 ευρώ τελικά από τα συνολικά 8 εκατομμύρια δολάρια κατέληξαν… εκεί που έπρεπε, ενώ δύο δισ. δραχμές είχαν εξαφανιστεί.
Ποιοι έφαγαν τα 2 δισ. δραχμές από το απόρρητο πρόγραμμα; Μήπως κατέληξαν και αυτά μέσω περίεργων διαδρομών στα ταμεία του τότε κυβερνώντος κόμματος;
Γνωρίζει κάτι σχετικό το ΠΑΣΟΚ γι` αυτή την υπόθεση;

Πηγή
 http://newworldorder-wakeup.blogspot.com/2010/06/2.html
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: