Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή, 6 Ιουνίου 2010

Σκύβουμε το κεφάλι στους Τούρκους!

Απαγόρευσε το υπουργείο την χρήση του Δικεφάλου Αετού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, σε επετειακή εκδήλωση;
DIKEFALOSΠρο ολίγων ημερών η ΑΕΚ πρότεινε στην ομοσπονδία Χάντμπολ αλλά και στον ΠΑΟΚ να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή και οι αρχηγοί των δύο ομάδων να μπουν στον αγωνιστικό χώρο, κρατώντας την Βυζαντινή Σημαία με τον Δικέφαλο Αετό, στον μεταξύ τους ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, που θα γίνει την Ημέρα Μνήμης της Αλώσεως της Κωνσταντινουπόλεως, στην Λαμία.
Ομως κατόπιν προφορικής (!) εισηγήσεως του υπουργείου Εξωτερικών, αποφασίσθηκε, να μην επιτραπεί η χρήση της Βυζαντινής Σημαίας, που αποτελεί συγχρόνως και το σύμβολο των δύο ομάδων, τις ενώνει και αποδεικνύει και τις κοινές τους ρίζιες.
ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο υπουργός Εξωτερικών από τον κ. Βελόποουλο:
1. Ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα καταγγελόμενα από τον τύπο, για το περιγραφόμενο συμβάν στην Λαμία και την απαγόρευση αναρτήσεως του Δικεφάλου Αετού, στο γήπεδο από το υπουργείο Εξωτερικών; Υπήρξε κάποιο σχετικό έγγραφο, γιατί η όποια προφορική απόφαση, εκ των πραγμάτων είναι μετέωρη;
2. Στην καταφατική περίπτωση, που αποτελεί γεγονός η απαγόρευση, μπορεί το Υπουργείο να μας πληροφορήσει, ποιο ακριβώς ήταν το σκεπτικό της όλης αποφάσεως, να μην επιτραπεί η ανάρτηση του Δικεφάλου Αετού του Βυζαντίου, αν και αποτελεί σύμβολο και των δύο ιστορικών συλλόγων μας; Πού επικεντρώνεται το «κώλυμα»;

 http://www.elora.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=2263:2010-06-02-16-36-52&catid=7:--&Itemid=2

Δεν υπάρχουν σχόλια: