Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή, 6 Ιουνίου 2010

ΜΑ ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ???

Λεφτά γιόκ!!!

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκε το χαλιφάτο της BILDERBERG δια της εκπροσώπου του στο εργαστήρι αποδόμησης της Ελληνικότητας της Παιδείας.

Και εμφορούμενο από την βαθύτητα της πεποίθησής του για την οικονομική στενότητα, αρνήθηκε να καλύψει τα έξοδα της αποστολής της Ελληνικής αποστολής στην 27η Μαθηματική Ολυμπιάδα, το οποίο ανέρχεται στο …αστρονομικό ποσό των 2.500 ευρώ.

Και επειδή αυτή η κυβέρνηση είναι πάνω απ όλα συνεπής στις δεσμεύσεις της, η κα. BILDERBERG δε θα καλύψει ούτε τη δαπάνη για την αποστολή της Ελληνικής συμμετοχής στην Ολυμπιάδα της Φυσικής η οποία και αυτή ανέρχεται στο εξωφρενικό ποσόν των …3.000 ευρώ.

Δείτε σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ" -http://www.hms.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=157:2010-05-31-19-05-51&catid=82:2010-05-31-19-06-34


Έτσι, χάριν αυτής της κυβέρνησης, το Ελληνικό Δημόσιο θα βγει ωφελημένο κατά 5.500 ευρώ.
Δηλαδή θα ξελασπώσουμε…Αναρτήθηκε από ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια: