Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2010

Ρουμανία: Βρέθηκαν σχέδια ζωγραφικής σε σπήλαιο 35.000 ετών…

Ιούνιος 14, 2010

Ανακαλύφθηκε ζωγραφική σε πανάρχαιο σπήλαιο της βορειοδυτικής Ρουμανίας ηλικίας 35.000 ετών. Το εντυπωσιακό αυτό αρχαιολογικό εύρημα το οποίο ανατρέπει πολλά δεδομένα της πνευματικής υπόστασης του ανθρώπου και όχι μόνον, ανακαλύφθηκε από Ρουμάνους και Γάλλους επιστήμονες.

Στο σπήλαιο υπάρχουν παραστάσεις Ζώων, σχεδιασμένες στους βράχους του σπηλαίου, τα οποία με τη σειρά τους απεικονίζουν τα ζώα που ζούσαν την περίοδο εκείνη στην περιοχή. Στα βραχώδη τοιχώματα του σπηλαίου υπάρχουν σχέδια από βίσωνες και ρινόκερους, ένα δεδομένο το οποίο ανατρέπει πολλά για το κλίμα της εποχής εκείνης στην Κεντρική Ευρώπη.

«Είναι η πρώτη φορά που έχουν βρεθεί και επιβεβαιωθεί τόσο παλαιά σχέδια επί των βράχων» ανέφεραν σε δήλωσή του ο Ζαν Κλοτ, εμπειρογνώμονας της UNESCO σε κοινή συνέντευξή του με τους αρχαιολόγους της Ρουμανικής Ομοσπονδίας Αρχαιολόγων.

Ο Κλότ ο οποίος ηγείται ερευνητικής ομάδας, είναι ειδικός της προϊστορικής τέχνης της UNESCO, προσκήθηκε από τους Ρουμάνους αρχαιολόγους για να επιβεβαιώσει την ανακάλυψη.

Η ομάδα του Ζαν Κλοτ αποτελείται από ειδικούς εμπειρογνώμονες στη μελέτη των σπηλαίων, από παλαιοντολόγους, αρχαιολόγους και εμπειρογνώμονες της τέχνης των σπηλαίων. Τα σχέδια τα οποία ερεύνησαν τα χαρακτήρισαν ως μοναδικά που δίνουν φως σε μια άγνωστη προϊστορική εποχή.

Τα σχέδια είναι με μαύρο χρώμα και ανακαλύφθηκαν πριν από τέσσερις μήνες στη σπηλιά ‘Κολιμπόαια’ (Coliboaia) της βορειοδυτικής Ρουμανίας, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της ρουμανικής Ομοσπονδίας Viorel Traian Laski.Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: