Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2010

Περίεργο σκηνικό με τουρκικά πλοία να εισέρχονται στα αλβανικά χωρικά ύδατα.


Περίεργο σκηνικό με τουρκικά πλοία να εισέρχονται στα αλβανικά χωρικά ύδατα. Πιο συγκεκριμένα πέντε τουρκικά πολεμικά πλοία με 1.125 άτομα με άδεια από το αλβανικό αρμόδιο υπουργείο θα καταπλεύσουν στα λιμάνια του Δυρραχίου και στην Αυλώνα. Το αλβανικό κοινοβούλιο ενέκρινε, στις 24 Μαΐου, την άδεια προσωρινής παραμονής των τουρκικών πολεμικών πλοίων στην Αλβανία. Ωστόσο, σύμφωνα με τον αλβανικό τύπο, οι λόγοι της εισόδου στα αλβανικά χωρικά ύδατα πέντε εκ των πλέον σύγχρονων πολεμικών πλοίων των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων "παραμένουν μυστηριώδεις". Ο υπουργός Άμυνας της Αλβανίας, Αρμπέν Ιμάμι, μάλιστα φέρεται να έχει αναφέρει, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Βουλής για την έγκριση της άδειας παραμονής, ότι ο λόγος της επίσκεψης των τουρκικών πολεμικών πλοίων είναι οι κοινές ασκήσεις με τις αλβανικές ναυτικές δυνάμεις.

Ωστόσο, μία εκ διαμέτρου αντίθετη άποψη εξέφρασε, επισήμως, στην «Γκαζέτα Σκιπτάρε» το Γενικό Επιτελείο Ενόπλων Δυνάμεων, το οποίο αρνείται τη διεξαγωγή κοινών ναυτικών ασκήσεων από τις 22 έως τις 25 Ιουνίου, αναφέρεται στο δημοσίευμα.
Εκτιμάται ότι πρόκειται για τα πλοία που συμμετέχουν σε άσκηση του τουρκικού ναυτικού στο Ιόνιο πέλαγος δυτικά της Κεφαλλονιάς.

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια: