Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2010

Επικίνδυνα παιχνίδια πολέμου στη Κύπροτου Γαβριήλ Χαρίτου-
Από τις αρχές του τουρκοκυπριακού ψευδοκράτους ανακοινώθηκε ότι από σήμερα Δευτέρα 14/6 έως και την Πέμπτη 17/6 θα πραγματοποιηθεί εκτάκτως κοινή στρατιωτική άσκηση των τουρκικών κατοχικών δυνάμεων πεζικού και του ναυτικού με την ονομασία "Μάρτυρας Αντιστράτηγος Τσιανέρ

Γκιόνγελη 2010".
Στοιχεία του σεναρίου της άσκησης θα ανακοινωθούν τα τοπικά ΜΜΕ την προσεχή Τρίτη, ενώ την ίδια μέρα οι ασκήσεις των πεζοπόρων τμημάτων θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή του Αγίου Ιλαρίωνα. Καθ'όλη τη διάρκεια της προσεχούς Τετάρτης, από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ, θα πραγματοποιηθούν ναυτικές ασκήσεις ανοιχτά της Αμμοχώστου.


Εκτιμάται ότι η πραγματοποίηση αυτής της έκτακτης στρατιωτικής άσκησης συνδέεται με σχετική ανακοίνωση εκ μέρους των ισραηλινών διοργανωτών της νηοπομπής διαμαρτυρίας κατά της τουρκικής κατοχής της Κύπρου, συμφωνα με την οποία η ισραηλινή νηοπομπή θα ξεκινήσει από τα ισραηλινά παράλια προς την κατεχόμενη Καρπασία την ερχόμενη Κυριακή, 20 Ιουνίου.


Πηγές :
http://www.brtk.com/index.php?option=com_content&view=article&id=7914:2010-06-13-11-24-27&catid=12:kktc&Itemid=20
http://www.facebook.com/pages/dy-lkybws-mst-ngd-hmsk-hkybws-htwrqy-bqprysyn/131320870213315
http://www.theinsider.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4568:dangerous-war-games-

 in-cyprus&catid=55:cyprus&Itemid=78

 http://taxalia.blogspot.com/2010/06/blog-post_1201.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: