Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Αλβανία - Τουρκία σε νέες διακρατικές συμφωνίες



Συμφωνία κατάργησης φόρου εισόδου και εκπαίδευση Αλβανών διπλωματών στο Τουρκικό Υπ. Εξωτερικών
Να καταργήσουν το φόρο εισόδου για τους Αλβανούς πολίτες που ταξιδεύουν προς την Τουρκία και τους Τούρκους που επισκέπτονται την Αλβανία, συμφώνησαν Τίρανα και Άγκυρα...
Η σχετική ανακοίνωση της απόφασης έγινε κατά την πρόσφατη επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, στην αλβανική πρωτεύουσα.
«Σκοπός μας είναι να παραμείνουμε ο πιο επιθυμητός τουριστικός προορισμός για τους Αλβανούς πολίτες», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου, που παραχώρησε με τον Αλβανό ομόλογό του, Ιλίρ Μέτα.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ των δύο υπουργών, ανακοινώθηκε από τον κ. Νταβούτογλου η εκπαίδευση νέων Αλβανών διπλωματών στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.
Οι δύο υπουργοί χαρακτήρισαν άριστες τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών και τόνισαν πως η προγραμματισμένη για το Δεκέμβρη επίσκεψη του προέδρου της Τουρκίας, Αμπντουλλάχ Γκιούλ, στα Τίρανα αναμένεται να αποτελέσει ένα ακόμη βήμα προσέγγισης στις ήδη εξαιρετικές σχέσεις Τιράνων-Άγκυρας.
Εστάλη από http://crismak.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: