Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Δράση για το μεταναστευτικό και…απειλές για λυντσαρίσματα!



Του Δημήτρη Παπαγεωργίου
Για τις 24 του μηνός ορίστηκε τελικά η «οργανωτική συνδιάσκεψη» του ΛΑΟΣ, για την περαιτέρω οργάνωση και την κινητοποίηση των στελεχών, μελών και φίλων του κόμματος, σχετικά με το μεταναστευτικό. Αυτή όμως είναι της Νοτίου Ελλάδος, και άλλη μία τέτοια συνδιάσκεψη έχει οριστεί για τις 30 του μηνός για την Βόρεια Ελλάδα στην Θεσσαλονίκη.
Η διπλή αυτή διοργάνωση, καταδεικνύει την διαβάθμιση του ζητήματος εκ μέρους Γιώργου Καρατζαφέρη, καθώς είναι χαρακτηριστικό πως ούτε για το ζήτημα των Σκοπίων δεν είχε πραγματοποιήσει τέτοιου είδους κινητοποιήσεις και προετοιμασίες. Μετά την επιστολή του, προς τον Πρόεδρο της Βουλής, με την οποία ζητούσε την πραγματοποίηση εκτός ημερησίας συζήτησης για το νομοσχέδιο, σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ φαίνεται να «δένει» με αυτές τις δύο συνδιασκέψεις, τις βάσεις τον αγώνα του κόμματός του. Ήδη την εβδομάδα που πέρασε, δεν ήταν λίγοι αυτοί που είδαν σε κεντρικά σημεία της χώρας – ιδιαίτερα στην Αθήνα – τα πρώτα σημάδια των σχετικών κινητοποιήσεων.
Η ΝΕΟΣ, από όσα μαθαίνουμε μέσα, έχει ήδη προχωρήσει σε ρίψη πάνω από 300.000 φέιγ βολάν, με συνθήματα κατά του νομοσχεδίου. Αλλά δεν είναι μόνο τα φέιγ βολάν. Σε κεντρικές πλατείες και σταθμούς του μετρό, νεαρές κοπέλες, μέλη του κόμματος μαζεύουν υπογραφές και από όσα ακούμε, ο αριθμός των υπογραφών που ήδη έχουν συγκεντρωθεί δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητος.
Καλούν για λιντσάρισμα οι… προοδευτικοί
Φαίνεται όμως, ότι ορισμένοι κύκλοι έχουν ήδη ενοχληθεί από αυτές τις προσπάθειες που καταβάλλονται και ιδιαίτερα το αίτημα για το δημοψήφισμα. Γιατί; Γιατί από ό,τι φαίνεται γι’ αυτούς έχει μεγαλύτερη σημασία η βιασύνη για διάβρωση του κοινωνικού ιστού της χώρας, από ότι οι «δημοκρατικές ευαισθησίες» τους. Έτσι λοιπόν στο γνωστό σάιτ, που φιλοξενείται στον σέρβερ του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και για την διατήρηση του οποίου πληρώνουμε όλοι εμείς οι Έλληνες πολίτες, δεν διστάζουν να τα πούν έξω από τα δόντια.
«Όποιος/α πετύχει τέτοιους τύπους, και ειδικά αν είναι με παρέα, λιντσάρισμα και ότι υπογραφές έχουν μαζέψει βούτηγμα». Ενώ πέραν των απειλών κατά των όσων ενεργητικά συμμετέχουν στην προσπάθεια, τα βάζουν ακόμη και με αυτούς που έχουν υπογράψει, με σαφή υπονοούμενα: « Να δούμε και εμείς ποίοι υπογράφουν ρε παιδί μου…φαντάζομαι θα συμπληρώνουν τα στοιχεία τους οι υπογράφοντες», λέει για να κλείσει την τοποθέτησή του, ο προοδευτικός αυτός «υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».
Φυσικά κατά πάσα πιθανότητα η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, δεν θα έχει χρόνο να ασχοληθεί με αυτές τις απειλές… Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα δημοσιεύονται σχετικές απειλές, εκ των οποίων ουκ ολίγες έχουν γίνει πράξη. Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι όλη αυτή η … ευγενής συζήτηση περί λιντσαρίσματος, συνοδεύεται από την φωτογραφία νεαρής κοπέλας, δραστήριου στελέχους του ΛΑΟΣ και μάλιστα υποψήφιας βουλευτού, στις περασμένες εκλογές!
Όταν επικοινωνήσαμε με στελέχη του ΛΑΟΣ, αναρωτώμενοι αν θα κινηθούν νομικά για το συγκεκριμένο ζήτημα, αντιμετωπίσαμε μια «κατήφεια» του τύπου, «το κάναμε και άλλες φορές και τι βγήκε;». Εδώ δεν μπορούμε παρά να δικαιολογήσουμε αυτή την στάση εν μέρη, καθώς είναι γνωστή η ατιμωρησία την οποία απολαμβάνουν οι «γνωστοί – άγνωστοι» στην χώρα μας, από την άλλη όμως, οφείλουμε να υπενθυμίσουμε και το «ο επιμένων νικά».
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: