Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Θα έκαναν εισβολή στον Έβρο για να ανατρέψουν τον Ερντογάν


Με τίτλο «δεύτερη κρίση Ιμίων», η εφημερίδα Ταράφ δημοσιεύει ηχητικά ντοκουμέντα με συγκλονιστικά στοιχεία για το τουρκικό στρατιωτικό «Σχέδιο Βαριά» που αποσκοπούσε στην πτώση της κυβέρνησης Ερντογάν, μέσω της πρόκλησης έντασης με την Ελλάδα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, σε 175 σελίδες απομαγνητοφωνημένου ηχητικού υλικού, παρουσιάζονται οι απόρρητες συζητήσεις από 5/3/2003 έως και 7/3/2003 μεταξύ ανώτατων αξιωματούχων του Πρώτου Σώματος Στρατού, οι οποίοι φέρονται να προτείνουν, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία χαμηλής έντασης σύγκρουσης με την Ελλάδα για την σφυρηλάτηση της εθνικής ενότητας και την κατάληψη τμήματος του ελληνικού Έβρου.

Στις συζητήσεις που διήρκησαν δύο μέρες, συγκεκριμένα ο αρχηγός του 1ου Σώματος Στρατού Τσετίν Ντογάν προτείνει την κατάληψη τμήματος ελληνικού εδάφους δίπλα στο βόρειο τμήμα του ποταμού Έβρου. Παράλληλα, εισηγείται να ενισχυθεί η παρουσία της τουρκικής αεροπορικής δύναμης στην περιοχή.
Την ίδια ώρα, ένας άλλος ανώτατος στρατιωτικός, ονόματι Τουντζάι, αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο εκδιώχθηκαν οι Ίμβριοι από το νησί τους, θέλοντας έτσι να παραλληλίσει τις δύο ιστορίες.

«Κάναμε το νησί ανοιχτές φυλακές, δημιουργήσαμε μονάδα στρατοχωροφυλακής και αυτό προκάλεσε την αποχώρηση των Ρωμιών από την Ίμβρο το 1965», ακούγεται να λέει. Πάντως, η απάντηση του τουρκικού ΓΕΕΘΑ στα δημοσιεύματα της Ταράφ είναι πως πρόκειται απλώς για στρατιωτικά σενάρια και όχι για προσπάθεια κατάρριψης της κυβέρνησης.

http://www.hbnews.gr/permalink/24397.html


http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/01/blog-post_969.html


Δεν υπάρχουν σχόλια: