Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Xάρτης της Ανταρκτικής χωρίς πάγους

ΠΟΥ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ;

O Philip Bauche ήταν γεωγράφος του 18ου αιώνα που ζωγράφισε ένα χάρτη της Ανταρκτικής, μόνο που την εμφανίζει ως 2 ξεχωριστά κομμάτια γης με λεπτομερείς ακτογραμμές.
Για πολλά χρόνια ο χάρτης θεωρούταν λανθασμένος. Το 1958 όμως διεξάχθηκε στην Ανταρκτική μια σεισμική έρευνα η οποία έδειξε ότι στην πραγματικότητα η Ανταρκτική αποτελείται από 2 διαφορετικά νησιά καλυμμένα με ένα παχύ στρώμα πάγου με αποτέλεσμα να φαίνονται ως ένα ενιαίο.
Και όχι μόνο αυτό. Η γενική τοπογραφία της περιοχής κάτω από τους πάγους ταιριάζει με αυτήν που απεικονίζεται στον χάρτη του Βauche. Ο χάρτης αυτός δείχνει ότι ο Βauche είχε στην κατοχή του έναν ακριβή χάρτη της περιοχής της Ανταρκτικής 100 χρόνια πριν ανακαλυφθεί και μάλιστα χωρίς πάγο.
Κάποιοι γεωλόγοι πιστεύουν ότι η τελευταία φορά που η Ανταρκτική ήταν σε κατάσταση χωρίς πάγους ήταν εκατομμύρια χρόνια πριν.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: