Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Το ΣΔΟΕ επιμένει για την εμπλοκή Μαργαρίτας

ΟΛΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στα μελή της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής για την επιμονή του ΣΔΟΕ να εμπλέκει την κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Ειδικότερα,  ο προϊστάμενος της δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος επανέλαβε στην επιτροπή όσα είπε και στους οικονομικούς εισαγγελείς ότι δηλαδή τον Οκτώβριο του 2012 σε σύσκεψη με τους διευθυντές του ΣΔΟΕ για τη λίστα Λαγκάρντ: «Πάλι ρώτησα τους κυρίους Διευθυντάς αν γνωρίζουν κάτι, ο κ. Λέκκας Διευθυντής της Διεύθυνσης Σχεδιασμού και Συντονισμού Ελέγχων της Κεντρικής Υπηρεσίας, στη συζήτηση που κάναμε, μας είπε παρουσία όλων των Διευθυντών, ότι ακούγεται ότι υπάρχει όνομα γυναίκας στη λίστα με 500 εκατομμύρια. Εγώ κάνοντας τον αφελή του είπα: «δε μας λες το όνομα να μας φύγει και η περιέργεια;» Και ο κ. Λέκκας ανέφερε το όνομα της κ. Μαργαρίτας Παπανδρέου».
Υπό αυτά τα δεδομένα, ο κ. Στασινόπουλος ρωτήθηκε από αρκετά μέλη της επιτροπής εάν το ΣΔΟΕ ελέγχει την συγκεκριμένη την συγκεκριμένη καταγγελία, και αν ναι, ποια είναι τα πρώτα ευρήματα των ερευνών. Το έμπειρο στέλεχος αρκέστηκε να πει ότι διενεργείται συνολική έρευνα για όλα τα πρόσωπα που περιλαμβάνονται στην λίστα, πως θα υπάρξει στο τέλος σχετικό πόρισμα, παρέπεμψε όμως για περισσότερες πληροφορίες στον αρμόδιο διευθυντή της υπηρεσίας Νίκο Παναγιωτόπουλο. Να σημειωθεί ότι το όνομα που εμφανίζεται στον λογαριασμό με τα 550 εκατομμύρια ευρώ είναι αυτό της κυρίας Μαρίας Παντελή, την κλήση της οποίας ζητά επίμονα τόσο ο κ. Βασίλης Καπερνάρος (ΑΝ.ΕΛ), παρά ταύτα η επιτροπή δεν την έχει καλέσει ακόμα.
Πέραν αυτών, οι χθεσινές εργασίες της προανακριτικής περιορίστηκαν στις καταθέσεις των δημοσιογράφων Γιάννας Παπαδάκου και Γιάννη Ντάσκα. Το γεγονός αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπήρξαν εντάσεις και κόντρες μεταξύ των μελών της προανακριτικής.
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της επιτροπής κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ήρθαν σε σύγκρουση λόγω της επιμονής των δεύτερων να ρωτούν επίμονα τους μάρτυρες για το αν εμπλέκεται ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Σταύρος Παπασταύρου με την υπόθεση Siemens και την παραγγελία του C4I. Να σημειωθεί ότι το όνομα του κ. Παπασταύρου περιλαμβάνεται στα 2.062 της λίστας. Ο κ. Μαρκογιαννάκης τελικά τους αφαίρεσε τον λόγο με αποτέλεσμα  η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο κ. Θεόδωρος Δρίτσας να βγάλουν ανακοίνωση η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «Η σημερινή διακοπή σε άκρως κρίσιμο σημείο, καταδεικνύει δυστυχώς ότι δεν πρυτανεύει η ουσιαστική αναζήτηση της αλήθειας, αλλά η σκοπιμότητα». Από την άλλη ο κ. Μαρκογιαννάκης απάντησε «Ας μου κάνουν πρόταση μομφής, όποιος πρόεδρος και να αναλάβει, θα πρέπει να κάνει μια ένεση, να γίνει αναίσθητος και  να κοιτάει στο ταβάνι για να αντέξει την κυρία Κωνσταντοπούλου. Κάθε φορά που μιλάει μυρμηγκιάζει το κεφάλι μου».
Επιπροσθέτως, αίσθηση προκάλεσε η καταγγελία του κ. Ντάσκα ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο κ. Μαρκογιαννάκης, υπερασπίστηκε ως δικηγόρος, εφοριακό που εμπλέκεται σε υπόθεση διαφθοράς. Σε αυτή την υπόθεση μάλιστα φαίνεται πως εμπλέκονται και άλλοι εφοριακοί, ένας εκ των οποίων φιγουράρει στην λίστα Λαγκάρντ.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: