Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Μπερίσα:Ο αλβανικός εθνικισμός είναι …πολιτισμένος εθνικισμός!

Αν και ομολογούμε, πως δεν γνωρίζαμε ό, τι «φοριέται» και «πολιτισμένα» ο εθνικισμός, τα ΜΜΕ στα Τίρανα ερμηνεύουν τη σημερινή ομιλία του πρωθυπουργού της χώρας Σαλί Μπερίσα, στο κοινοβούλιο της χώρας του, ως «απάντηση στις επικρίσεις της Ουάσιγκτον», για την εθνικιστική ρητορική της τελευταίας περιόδου από την αλβανική πολιτική ηγεσία.
«Ο αλβανικός εθνικισμός είναι ένας πολιτισμένος εθνικισμός, που βασίζεται στις αξίες της ελευθερίας, με βάση το πνεύμα της ελευθερίας, το ζωτικό εθνικό συμφέρον, που δεν μπορεί ποτέ να νικηθεί. Ο αλβανικός εθνικισμός είναι το κίνητρο και η δύναμη του κάθε πολίτη, του κάθε πολιτικού αυτής της χώρας για την πραγματοποίηση των ευγενών στόχων του έθνους μας, την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, που θα εκπληρώσει τις προσδοκίες γενεών που θυσιάστηκαν για την ελευθερία και την εθνική αξιοπρέπεια. Ο εθνικισμός αυτός δεν βασίζεται σε εδαφικές διεκδικήσεις και δεν έχει στη βάση του το δόγμα της εξόντωσης ούτε τη φοβία απέναντι στους άλλους. Είναι απλώς ένας εθνικισμός με βάση τις αξίες των πολιτών» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μπερίσα.
Ο «ενεργειακός μας συνέταιρος» πλέον και Αλβανός πρωθυπουργός προέβη στις παραπάνω δηλώσεις στη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασης της αλβανικής βουλής για τα πέντε χρόνια από την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας του Κοσόβου, την οποία και χαρακτήρισε ως «το πιο σημαντικό γεγονός της εθνικής μας ιστορίας».

πηγη  newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: