Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;



Και ξαφνικά - ίσως όχι και τόσο ξαφνικά για τους γνωρίζοντες - στην κυβέρνηση δημιουργείται ζήτημα με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.
Ζήτημα που δεν αφορά μόνο την σφοδρή πολεμική που έχουν εξαπολύσει άλλοι συνάδελφοί του υπουργοί (Ε.Στυλιανίδης) και κορυφαία μέλη της ΚΟ της ΝΔ (Μ.Βορίδης, Κ.Μητσοτάκης κλπ, Ε.Αντώναρος, Π.Παυλόπουλος κλπ), αλλά και μια φράση που χρησιμοποίησε στην συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα για να διαψεύσει οτι δεν ετοιμάζει κόμμα, μια φράση που δεν άρεσε καθόλου στο Μαξίμου: "Ο Α.Σαμαράς είναι ο καλύτερος συμμαχός μου".
Αυτό ποτέ στο παρελθόν δεν το είπε ένας υπουργός για τον πρωθυπουργό της χώρας. "Σύμμαχός μου" σημαίνει "Ίσος με εμένα" και "βοηθός σε μία προσπάθεια". Από πότε ένας πρωθυπουργός υποβιβάζεται σε ... "βοηθό" ενός υπουργού;
Με αυτή την φράση του ο Γ.Στουρνάρας επιβεβαίωσε άθελά του (;) αυτό που ήθελε να διαψεύσει: Ότι κινείται αυτόνομα για δημιουργία πολιτικής πλατφόρμας, σίγουρα με την προτροπή και ενθάρρυνση της τρόϊκα.
Το δεύτερο σημαντικό ζήτημα που έχει δημιουργηθεί για τον Γ.Στουρνάρα έχει να κάνει με τους διορισμούς στη Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) Πρώτον σε ότι αφορά τις εξωφρενικές αμοιβές των εκλεκτών του ιδίου και της τρόϊκα, αλλά και την προέλευση της 39χρονης Αναστασίας Σακελλαρίου της οποίας η περίπτωση θυμίζει την γνωστή παροιμία "Έβαλαν το λύκο να φυλάει τα πρόβατα"!
Ας δούμε κατ'αρχήν το θέμα των εξωφρενικών αμοιβών -πρόκληση απέναντι σε ένα σώμα φορολογουμένων που σε ένα μεγάλο ποσοστό του δεν έχει να ταΐσει τα παιδιά του: Αντί ο Γ.Στουρνάρας να καταργήσει την θέση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου στο ΤΧΣ όχι μόνο τη διατηρεί αλλά με δική του απόφαση θα παίρνει 185.000 ευρώ τον
χρόνο ο αναπληρωτής την ίδια στιγμή που υπάρχει στο Δ.Σ. και πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος!

Παράλληλα, με απόφαση του Στουρνάρα ένα μέλος εκτελεστικής Επιτροπής θα παίρνει 165.000 ευρώ, χωρίς να διευκρινίζονται οι αρμοδιότητές του!
Σε ότι αφορά την "υπερ-τραπεζίτη" Αναστασία Σακελλαρίου, τον άνθρωπο που ήταν αποκλειστική επιλογή της τρόικα για να εποπτεύει την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, δηλαδή να διεχειρίζεται τα χρήματα των πολιτών που θα χαριστούν στις τράπεζες, μόνο οι προηγούμενες θέσεις της μιλάνε για το ποιος κυβερνά την χώρα σήμερα: Η Deutsche Bank, η Salomon Brothers και η Credit Suisse...
Περαστικά μας...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: