Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Η μεγάλη απάτη της παγκόσμιας υπερθέρμανσης 6 Βίντεο

Για πόσο καιρό ακόμη θα μας κοροϊδεύουν κάποιοι ότι δήθεν οδηγούμαστε σε μη αναστρέψιμη υπερθέρμανση του πλανήτη;
Μας λένε πως η γη θερμαίνεται, και πως θα συνεχίσει να θερμαίνεται. Την ίδια ώρα που η Ευρώπη κυριολεκτικά παγώνει.

Με βάση κάποιες υπολογιστικές προβολές, που δείχνουν ότι σε 50-60 χρόνια από σήμερα, ίσως η μέση παγκόσμια θερμοκρασία θα ανέβει περίπου 4ο Κελσίου, κάποιοι επιτήδειοι επιστήμονες προσπαθούν να μας πείσουν ότι θα πρέπει να μειώσουμε τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Υποτίθεται πως αυτό βασίζεται σε επιστημονικά στοιχεία, αλλά στη πραγματικότητα πρόκειται για σαχλαμάρα.

Οι κινδυνολόγοι δεν έχουν ιδέα από διοξείδιο του άνθρακα. Το θεωρούν ως μολυντικό παράγοντα, ενώ χωρίς τη παρουσία του δεν θα μπορούσε να υπάρξει ζωή στο πλανήτη μας.
Το κλίμα της Γης απλώς αλλάζει, όπως ακριβώς συμβαίνει όλα αυτά τα χρόνια. Οι επιστήμονες που εμφανίζονται σε αυτά τα βίντεο κάνουν λόγο για παγκόσμια προπαγάνδα και βομβαρδισμό – εκφοβισμό του κοινού από τα media.

Άλλη μία προπαγάνδα σε βάρος των λαών και προς όφελος των μεγαλοεπιχειρηματιών που στόχο έχουν πάντοτε την αύξηση της κερδοφορίας τους με κάθε τρόπο.
Ο κόσμος όλος θα πρέπει να ξυπνήσει και να αντιδράσει, πριν τα τέρατα της πλεονεξίας μας καταπιούν ολόκληρους.












Πηγή: http://apokrifamistiria.blogspot.com/2013/02/6.html#ixzz2LTaijZMX

Δεν υπάρχουν σχόλια: