Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Σωματεμπορία επαιτών!

τελεία πάνω από το γράμμα (Ι) και το γράμμα (Ω) έχει ΔΥΟ γραμμές από κάτω 




 ΗΑστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης οργάνωσε και εξετέλεσε μία επιχείρηση κατά της επαιτείας στη Θεσσαλονίκη, κατά την οποία συνελήφθη ένας ικανός αριθμός ατόμων, κυρίως για έκθεση ανηλίκων.

 Οι συλληφθέντες, κατά τη συνήθη διαδικασία, μεταφέρονται στον Εισαγγελέα Υπηρεσίας, ο οποίος τους αφήνει ελευθέρους και  ορίζει τακτική δικάσιμο.

 Στη τακτική δικάσιμο, δεν θα είναι κανείς κατηγορούμενος παρών- ως είθισται...


Το πρόβλημα για να αντιμετωπισθεί, πρέπει να προηγηθεί σοβαρή μελέτη, προεργασία και οργανωμένη επιχείρηση, γιατί δεν πρόκειται για πτωχούς τυχαίους επαίτες.
 Αν προσέξετε, οι επαιτούντες ( το 90% αυτών) έχει δίπλα του μια πινακίδα από χαρτόνι που γράφει: "ΠΕΙΝΑΩ".

 Η πινακίδες αυτές, είναι ΟΛΕΣ γραμμένες από το ίδιο χέρι με μαρκαδόρο και μάλιστα από αλλοδαπό ( όπως και οι επαίτες ).
 Η πινακίδα έχει τελεία πάνω από το γράμμα (Ι) και το γράμμα (Ω) έχει ΔΥΟ γραμμές από κάτω αντί για μία!
 Αυτό- σε κάποιον σχετικό- λέει πολλά.
Λέει ότι κάποιος έχει οργανώσει ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ επαιτείας, τους μεταφέρει με αυτοκίνητο από το εξωτερικό (π.χ. Βουλγαρία...) τους  εφοδιάζει με τις πινακίδες που αναφέραμε, τους τοποθετεί καθημερινά σε  συγκεκριμένη θέση- απόσταση 60 μέτρων τον έναν από τον άλλον - κυρίως στις οδούς Εγνατίας και Τσιμισκή- τους περισυλλέγει μετά από κάποιες ώρες επαιτείας, εισπράττει κάποιο προκαθορισμένο ποσό από τον κάθε επαίτη, και το αυτό επαναλαμβάνεται καθημερινώς.
 Εάν υποθέσουμε ότι ο "κύριος" αυτός διαχειρίζεται 50 επαίτες και εισπράττει 10 ευρώ από τον καθένα, τότε κερδίζει 500 ευρώ ημερησίως!
 Η λύση είναι μία:
α) Παρακολούθηση κάποιου επαίτη από αστυνομικούς με πολιτικά, ώστε να διαπιστωθεί που πηγαίνει μετά την επαιτεία,
β) εντοπισμός του "διαχειριστή", χωρίς καμία επέμβαση ακόμη της αστυνομίας,
γ) παρακολούθηση  του "διαχειριστή" ώστε να εντοπισθεί ο προορισμός του και την επομένη ημέρα, μόλις τελειώσει  η μεταφορά των επαιτών, σύλληψή του  και ταυτόχρονη σύλληψη και των επαιτών.
΄Ετσι θα στοιχειοθετηθεί κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος κατά του " διαχειριστή", θα απελαθούν οι υπόλοιποι και θα κοπεί ο ομφάλιος λώρος που έχει πλημμυρίσει τη Θεσσαλονίκη  ( και όλη την Ελλάδα ) με σακάτηδες, μωρά και κάθε είδους και κάθε ηλικίας επαίτες.
 Αυτή είναι η οργάνωση μιας σωστής και αποτελεσματικής  αστυνομικής επιχείρησης, που θα περιορίσει σημαντικά την επαιτεία η οποία πέραν του ανθρωπιστικού της μέρους, προσδίδει πανάθλια εικόνα στη χώρα μας.
EFENPRESS

http://www.efenpress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: