Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

ΥΜΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ BLOGERS


ΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΕΡΕΝΣ


Ελάχιστοι επαγγελματίες δημοσιογράφοι, τολμούν ακόμη και να ψιθυρίσουν έναν καλό λόγο για τα μπλογκς, που έχουν πλέον κατακυριεύσει τα πετεινά του Ιντερνέτ... αν δεν είναι κιόλας εχθρικοί. Ένας από αυτούς, -πλην βεβαίως ημών της press-bank, που τους έχουμε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή- είναι και ο Τέρενς Κουϊκ, ένας σίγουρα λαμπρός κι ευπρεπής δημοσιογράφος.Προχθές στην πρωϊνή Ραδιοφωνική του εκπομπή με την Κατερίνα Σερέτη έπλεξε το εγκώμιο των μπλόγκερς , έκθειάζοντας και τη μεγάλη τους προσφορά τους προς την ενημέρωση και την τρέχουσα επικαιρότητα.

--Χωρίς τα μπλογκς θα είμασταν φτωχότεροι σε ενημέρωση... παρατήρησε στέλνοντας ένα μεγάλο Μπράβο σε όλους τους μπλογκερς. Δεν παρέλειψε δε, σε αντιδιαστολή, να ψέξει τους επαγγελματίες δημοσιογράφους για το λειψό έργο που παράγουν, αφού εξακολουθούν να είναι δέσμιοι της βούλησης των αφεντικών τους. Ενώ οι μπλόγκερς είναι ελέυθερα πουλιά και μάλιστα αυτό που κάνουν, το κάνουν από κέφι, φλόγα και χωρίς απολαβές. Τους οφείλουμε τιμή κι ευχαριστίες.

Θα ήταν μάταιον να πουμε ότι επικροτούμε τις ρήσεις του Τερένσιου Κουϊκ, αφού εμείς τους μπλογκερς τους έχουμε συνεργάτες, αναδεικνύοντας την καλή τους ενημερωτική πραμάτεια.

Σιγά...σιγά θα αφυπνιστούν κι άλλοι δημοσιογράφοι... Θα καταλάβουν ότι κάτι καινούριο έχει επελάσει στο ενημερωτικό γήπεδο...


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: