Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Αλβανοί μαθητές κατέλαβαν σχολείο και υποχρέωσαν δια της βίας τους συμμαθητές τους να παραμείνουν στον χώρο



Γιατί το θέμα θάφτηκε από τα Μ.Μ.Ε; Είναι τόσο φυσιολογικό αυτό που συνέβη ή είναι το ποθούμενο για κάποιους;
Το γεγονός συνέβη λίγο πριν την διακοπή των μαθημάτων για τα Χριστούγεννα στην Σαλαμίνα, την περίοδο όπου και άλλα σχολεία παραδοσιακά κάθε χρόνο προχωρούν σε καταλήψεις. Το παράδοξο είναι ότι στο συγκεκριμένο σχολείο, την κατάληψη την ανέλαβαν 3 Αλβανοί μαθητές, ηλικίας από 19 ετών και άνω, οι οποίοι μάλιστα υποχρέωσαν δια της βίας και με την απειλή μαχαιριών τους συμμαθητές τους να παραμείνουν κλεισμένοι στον χώρο του σχολείου για 5 ήμερες. Όσο διήρκησε δηλαδή η κατάληψη του σχολείου.
Κατά την διάρκεια της κατάληψης του σχολείου ο ένας εκ των 3 Αλβανών μαθητών, όπως αναφέρθηκε, προέβη σε συστηματικές ύβρεις εναντίον της πίστεως μας, της ορθοδοξίας μας, προκαλώντας την αντίδραση ενός από τους εγκλωβισμένους μαθητές.
Ο Έλληνας μαθητής διαμαρτυρήθηκε στον Αλβανό συμμαθητή του λέγοντας του χαρακτηριστικά: «Αυτή είναι η θρησκεία μας, εσείς είστε άθεοι, ήρθατε εδώ, τρώτε, μαθαίνετε γράμματα και βρίζετε και την θρησκεία μας;». Φυσικά ο Αλβανός μαθητής απάντησε απειλώντας τον Έλληνα με μαχαίρι και συνεχίζοντας εντονότερα τις ύβρεις. Σε όλη την διάρκεια της κατάληψης πρέπει να αναφέρουμε πως δεν ήταν δυνατόν να επέμβει η αστυνομία για τους γνωστούς λόγους…! Εντύπωση προκαλεί όμως το γεγονός πως τα Μ.Μ.Ε για άλλη μια φορά έθαψαν ένα τέτοιο θέμα, ενώ αν είχε γίνει κάτι αντίστοιχο από την αντίστροφη πλευρά βέβαια, θα ήταν πρώτη είδηση. Προφανώς η κράτηση Ελλήνων μαθητών μέσα στο σχολείο τους από Αλβανούς συμμαθητές τους κατά την διάρκεια κατάληψης του σχολείου δεν αποτελεί σοβαρή είδηση για τα Μ.Μ.Ε…! Αν ήταν μετανάστες στην θέση των ομήρων όμως και Έλληνες στην θέση των Αλβανών;
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: