Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

«Ξεβρακώθηκε» παντελώς ο Πάπας


Βατικανό, Βατικανό 12/01/2010 20:39 (ΑΠΕ-ΜΠΕ-Γαλλ Πρακτ)

Βατικανό. Σε ένα "νέο βήμα" στην "ομόνοια και τη φιλία" με τους εβραίους ελπίζει ο Πάπας Βενέδικτος XVI

Την ελπίδα του ότι η επίσκεψη του στη συναγωγή της Ρώμης στις 17 Ιανουαρίου θα σηματοδοτήσει "ένα νέο βήμα στην αμετάκλητη πορεία της ομόνοιας και της φιλίας" ανάμεσα στις δύο θρησκείες, εξέφρασε σήμερα ο Πάπας Βενέδικτος XVI σε τηλεγράφημα που απέστειλε στο ραβίνο της Ρώμης Ρικάρντο ντι Σένι.

Στην επιστολή του, η οποία υπογράφεται από τον υπουργό Εξωτερικών του Βατικανού καρδινάλιο Ταρκίζιο Μπερτόνε και...

δημοσιεύθηκε σήμερα από το πρακτορείο Ansa, ο Πάπας ευχαρίστησε τον ραβίνο για τις ευχές που του έστειλε για το νέο έτος.

Ο Πάπας Βενέδικτος "ελπίζει ότι η επόμενη επίσκεψη στη συναγωγή αυξάνει την αδελφοσύνη μεταξύ Εβραίων και Καθολικών και αποτελεί ένα περαιτέρω βήμα στην αμετάκλητη πορεία της αρμονίας και της φιλίας ανάμεσα τους".

Ο ποντίφικας θα επισκεφθεί την Κυριακή το μεσημέρι τη συναγωγή στη Ρώμη, πραγματοποιώντας την τρίτη επίσκεψη του σε εβραϊκό τόπο λατρείας.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: