Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Ερώτηση του Βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ Κ.Βελόπουλου για τη… ΔΕΗ στη Θράκη



Με δύο ερωτήσεις, προς τον υπουργό Οικονομικών και την Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενεργείας & Κλιματικής Αλλαγής, ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Κυριάκος Βελόπουλος ζητά να ενημερωθεί αν «είναι ποτέ δυνατόν, αν δεν δηλώνεις Έλλην στην Ξάνθη, να μην πληρώνεις Δ.Ε.Η.;». Το θέμα «έπαιξε» πρωτοσέλιδο στην «Ελεύθερη Ωρα» και το αποκάλυψε το μπλογκ www.kostasxan.blogspot.com .
Αναφέρει στη διπλή του ερώτηση ο κ. Βελόπουλος:
«Συμφώνως με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδος «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ», της 7ης Ιανουαρίου, που είχε τίτλο, «Δηλώνεις Τούρκος και δεν πληρώνεις ΔΕΗ!», αναφέρεται ότι στο χωριό Βαφέικα της Ξάνθης, αυτοί που νοικιάζουν τα Βακούφικα χωράφια, δηλαδή οι περιουσίες που ανήκουν στο τζαμί ή στην Μουφτεία, δεν… πληρώνουν ΔΕΗ!
Σαν να μην «έφθανε» αυτό, υπάρχει και εξοργιστικότερο ζήτημα, αφού το δημοσίευμα επισημαίνει στη συνέχεια πως «ούτε και το τζαμί πληρώνει. Η ΔΕΗ ούτε που τολμάει να τους κόψει το ρεύμα»!
ΕΡΩΤΑΤΑΙ
1. Ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα στοιχεία που παραθέτει το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδος;
2. Στην καταφατική περίπτωση που έτσι γίνεται, με βάση ποιες ακριβώς αποφάσεις ή νόμους ή διατάξεις και ποιας υπηρεσίας, παρέχεται το ρεύμα της ΔΕΗ δωρεάν, σε τζαμιά ή σε βακουφικά χωράφια της όποιας Μουφτείας και από πότε έχει ξεκινήσει αυτό;
3. Σε τι ποσό ανέρχεται η συνολική ζημία, σε βάρος της ΔΕΗ, από αυτήν την «πρακτική» και ποιοι έχουν την ευθύνη; Πώς θα χειρισθεί το θέμα, περαιτέρω, το υπουργείο;
Ο Ερωτών Βουλευτής
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ».
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: