Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

ΗΠΑ: «Οχι» στους λαθρομετανάστες από την Αϊτή...!



Αυτοί δεν είναι ρατσιστές και ακραίοι γιατί είναι Αμερικάνοι...σωστά; Εμείς όμως είμαστε Έλληνες...!
Την είσοδο στη χώρα σε πιθανούς λαθρομετανάστες από την Αϊτή θα απαγορεύσουν οι ΗΠΑ και θα τους επαναπατρίσουν, δήλωσε η υπουργός Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον.
«Θα εφαρμοστούν οι συνήθεις νόμοι για τη μετανάστευση
, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα δεχτούμε στις ΗΠΑ Αϊτινούς που θα προσπαθήσουν να φτάσουν στις ακτές μας. Θα τους απαγορευτεί η είσοδος, θα επαναπατριστούν», είπε η Κλίντον σε συνέντευξη Τύπου.
Οι αμερικανικές υπηρεσίες επιτήρησης των συνόρων ανέφεραν την Τετάρτη ότι δεν έχει παρατηρηθεί ομαδική έξοδος πλοιαρίων με Αϊτινούς μετά το σεισμό της 12ης Ιανουαρίου.
Η επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας υπενθύμισε ότι η Ουάσινγκτον έδωσε προσωρινό άσυλο, για ανθρωπιστικούς λόγους, στους Αϊτινούς που βρίσκονταν παράνομα στις ΗΠΑ όταν σημειώθηκε ο σεισμός.
Υπογράμμισε επίσης ότι οι ΗΠΑ προτίθενται να αυξήσουν τη βοήθειά τους προς τους κατοίκους.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: