Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

AIGAIO.ORG - Το Αιγαιο ως Παρακτιο Αρχιπέλαγος

Αγαπητό News24 καλησπέρα, καλή χρονιά.
Στο συνδρομητικό περιοδικό "ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ" τ. Νοεμβρίου αποκαλύπτεται οτι η Ελλάδα βασίζεται σε ΛΑΘΟΣ νομική βάση στο Αιγαίο, ένα απο τα μεγαλύτερα λάθη στη μεταπολιτευτική περίοδο. ΤΑ 6 Η 12 ΝΜ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ! Το άρθρο "Εθνική κυριαρχία στο Αιγαίο - Το Αιγαίο ως Παράκτιο Αρχιπέλαγος" μέσα σε τρεις μήνες έχει δημοσιευτεί σε εφημερίδες, ειδικά επιστημονικά περιοδικά, το προβάλλει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών κλπ. Η ταχύτητα διάδοσής του ήταν ραγδαία επειδή όντως αποδεικνύεται του λόγου το αληθές. Μπορείτε εάν θέλετε να μπείτε στο site AIGAIO.ORG να δείτε τις δημοσιεύσεις.

Η καινοτόμος πρόταση έχει πλέον διαδοθεί πέρα απο επιστημονικούς κύκλους, αλλά και σε πολιτικούς, στρατιωτικούς κλπ. Η αποκάλυψη μπορεί να πάρει εξαιρετικές διαστάσεις γιατί αφορά σε ένα απο τα βασικότερα και διαχρονικότερα ζητήματα της ελληνικής πολιτικής σκηνής. Θα ήθελα να τονίσω σε αυτό το σημείο οτι δεν υπάρχει κανένας υφέρπων εθνικισμός. Το αντίθετο, η πρόταση προέρχεται απο το ακριτικό νησί των Οινουσσών Χίου, όπου το Μάρτη 2009 αναχαιτίστηκε ελληνικό Super Puma από Τουρκικά αεροσκάφη, κι όπου το 2006 ήμουν υποψήφιος δήμαρχος και τώρα ο νεότερος επικεφαλής αντιπολίτευσης στην Ελλάδα. (45%-55%, χάσαμε για 60 ψήφους) Η πρόταση βασίζεται στη μεταπτυχιακή μου διατριβή στο Πανεπιστήμιο του ΚΕΝΤ στην Αγγλία και παρουσιάστηκε ενώπιον διακεκριμένων ξένων διεθνολόγων.

Οι εξής φωτογραφικές τρεις γραμμές δημοσιεύτηκαν στο press.gr, i-news, Το λημέρι κλπ

"Η αναγνώριση του Αιγαίου ως παράκτιου αρχιπελάγους πρέπει να πάρει δημοψηφισματικό χαρακτήρα. Είναι καιρός να πάρει η Ελλάδα την πρωτοβουλία. Για να μην εμφανίζονται ελλείμματα στην άσκηση της εθνικής μας κυριαρχίας.

Με εκτίμηση, Γιώργος Σ. Χρήστου - AIGAIO.ORG"


Επειδή η πρόταση - επισήμανση γίνεται από νέους ανθρώπους, απόδειξη οτι η νέα γενιά είναι πολλά υποσχόμενη, αλλά κι επειδή προέρχεται απο τη βάση της κοινωνίας -δεν έχουμε 'κονέ' και γνωστούς για να προωθηθεί, αλλά μόνο τη δύναμη της επιστημονικής τεκμηρίωσης-, θα παρακαλούσα τη δημοσίευση απο το site σας. Το αναξιοποίητο δυναμικό της χώρας, κυρίως οι νέοι, έχουν πολλά να δώσουν. Αυτό είναι και το στοίχημα της νέας γενιάς, το οποίο και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Ελπίζουμε στην πολύτιμη συμβολή σας και στην ανάδειξη στο ευρύ κοινό ενός εξαιρετικά σημαντικού θέματος, για πρώτη φορά στην Ελλάδα μας.


Ευχαριστώ, καλή συνέχεια

Με εκτίμηση,
Γιώργος Σ. Χρήστου,
α. Δικηγόρος LLM KENT
Επικεφαλής της αντιπολίτευσης
στο Δ. Οινουσσών Χίου

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: