Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Προκόπης Παυλόπουλος: Όχι στο Δημοψήφισμα για την ψήφο των αλλοδαπώνΤου Χρήστου Μακρυγιάννη
Η δήλωση του
«Το Σύνταγμα προβλέπει για ποια θέματα μπορεί να γίνει δημοψήφισμα», δήλωσε ο Προκόπης Παυλόπουλος. «Και δεν είναι νοητό δημοψήφισμα για ένα τέτοιο λόγο».
Διαβάζω δήλωση του κ. Παυλόπουλου στην Ελευθεροτυπία ότι δεν είναι νοητό δημοψήφισμα για έναν τέτοιο λόγο . Για ποιο λόγο δεν είναι νοητό κ, Παυλόπουλε ; Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να αποφασίζετε εσείς ποιοι και πόσοι θα είναι οι Έλληνες ;ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να αποφασίζετε εσείς ένας καθηγητής να δώσετε Ελληνική Ιθαγένεια στους Αλλοδαπούς ; εμείς που ζούμε στην Ελλάδα και είμαστε Έλληνες δεν πρέπει να ερωτηθούμε ; έτσι μόνοι σας αποφασίζετε;
Τι φοβάστε κ. Παυλόπουλε ; γιατί τόση συναίνεση με το Πασόκ για το καλό της Πατρίδος ; ή για το καλό το δικό σας ;
To Σύνταγμα δεν προβλέπει ότι οι Έλληνες δικαιούνται δωρεάν παιδεία; σε πόσα Ελληνικά πανεπιστήμια τηρείτε αυτό; και μάλιστα με δική σας ευθύνη ως πανεπιστημιακός; πόσες φορές δεν καταστράφηκε η περιουσία η ζωή η αξιοπρέπεια του Έλληνα Πολίτη; πόσες φορές τα εθνικά μας Σύμβολα δεν έγινα σκουπίδια, τι προβλέπει κ. Παυλόπουλε για αυτό το Σύνταγμα της Ελλάδος; τώρα σας έπιασε ο πόνος; κ. καθηγητά; τώρα είστε θεματοφύλακας του Συντάγματος;
k.Καθηγητά δεν προβλέπει το Σύνταγμα της Ελλάδος για τους πολιτικούς τιμωρία για την απιστία; Δεν προβλέπει ποινές για την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος ; το λάβατε υπόψη σας για το Βατοπέδιον ; για τα δομημένα ομόλογα; ,για τα δεκεμβριανά ;!!!!!!
Τώρα λέτε ότι δεν είναι νοητό ,κρίμα γιατί θεωρείτε τους Έλληνες ανόητους .Αλίμονο κ. καθηγητά αν προσπαθείτε να κρυφτείτε πίσω από όρους, θα τα βρείτε μπροστά σας και μαζί με εσάς δυστυχώς εμείς και τα παιδιά μας .Σας βεβαιώνω κ. Καθηγητά ότι ελάχιστοι γνωρίζουν την διαφορά μεταξύ Ιθαγένειας και υπηκοότητας κανένα κράτος στον κόσμο δεν έδωσε Ιθαγένεια μόνο υπηκοότητα και εδώ έρχεται το Πασόκ να πρωτοτυπήσει αλλά το Πασόκ έχει το σχέδιο του και αυτό θα πάει άπατο. Γιατί αν οι αλλοδαποί ψηφίσουν αυτή την φορά υποψηφίους του Πασόκ στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσουν άπαντες αλλοδαπούς που θα έχουν πάρει την Ελληνική Ιθαγένεια ανεξαρτήτως κομμάτων και όταν θα απαιτούν (αυτοδιοίκητο περιοχών )θα απαιτούν ως Έλληνες και όχι ως μειονοτικοί. Μην ξεχνάτε (Ο Τούρκος ψηφίζει Τούρκο) .
Ποιος σας δίνει το δικαίωμα ως επισκέπτες του Κοινοβουλίου να αποφασίζετε για αλλαγή της φυσιογνωμίας της Πατρίδος μας;
Στην Ελβετία έγινε δημοψήφισμα για τους μιναρέδες εσείς κάνατε τύπου δημοψηφίσματος μεταξύ των μελών σας για τον νέο αρχηγό του κόμματος και στερείτε από εμάς τους Έλληνες το δικαίωμα να αποφασίσουμε αν ή όχι θα δεχτούμε (250.000 )αλλοδαπούς και με νόμο Σημίτη περί συνένωσης οικογενειών (1.000.000) να πάρουν την Ελληνική Ιθαγένεια ;
Αν κ. καθηγητά πιστεύετε ότι αυτό θα περάσει έτσι πλανάστε πλάνην οικτρά .
Ουδείς μωρότερος των δασκάλων που έλεγαν οι αρχαίοι υμών Έλληνες πρόγονοι .
Μακρυγιάννης Χρήστος
Ανώτερος Αξιωματικός ε.α
Πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: