Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη, 11 Αυγούστου 2009

ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΤΟΥ ΔΙΟΣ

Ίσως έτσι μερικοί κατάλαβαν καλά τι ήθελαν να πουν αυτοί που γράφανε στο παρελθόν για ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣΣχετικά με αυτό που γράφτηκε στο blog:
http://area51gr.blogspot.com/2009/08/vs.html
Οτι δηλαδή πιθανόν η φωτογραφία που δείχνει τον κεραυνό να είναι τεχνητή ή κάλπικη ή φτιαγμένη.
Έχουμε να αναφέρουμε τις παρακάτω πληροφορίες.
Η συγκεκριμένη φωτογραφία την πήρε ερασιτέχνης αστρονόμος της Δυτικής Ακτής των ΗΠΑ (κάτοικος Καλιφόρνιας).. ο οποίος και παρακολουθούσε την επάνοδο του Κολουμπια στην γήινη ατμόσφαιρα με το τηλεσκόπιο του και ειδικό φωτογραφικό εξοπλισμό.
Έχει πάρει κι'αλλες φωτογραφίες. Ολόκληρη σειρά φωτογραφιών (γύρω στις 7) αλλά μόνο αυτή διέρευσε στον ιντερνετ. (μέσω κάποιου φόρουμ)
Το θέμα με τον σπειροειδή κεραυνό που χτυπάει το ίχνος πλάσματος του κολούμπια καθώς επανέρχεται στην ατμόσφαιρα, έγινε άρθρο σε ΜΜΕ της Αμερικής (και εφημερίδα).. Δηλαδή πήρε σημαντική δημοσιότητα!
Αμέσως μετά έσπευσε η ΝΑΣΑ να στείλει αστροναύτη της επειγόντως με ειδική πτήση από το Τζονσον Σπεις Σεντερ μεχρι την δυτική ακτή, όπου επισκέφτηκε το σπίτι και ανέκρινε τον ερασιτέχνη αστρονόμο. Κατόπιν κατάσχεσε τις φωτογραφίες και τις πήγε για επιπλέον εξέταση άγνωστο που !!!
Από τότε οποιος δημοσιεύει αυτές τις φωτογραφίες παρανομεί καθώς όλως περιέργως βγήκε απαγορευτικό δημοσίευσης των φωτογραφιών αυτών στο διαδίκτυο και αλλού.. Βέβαια κάποια μπλογκ μπορούν και τις δημοσιεύουν γιατί λειτουργούν άναρχα...
Λίγα λεπτά αφότου τραβήχτηκαν αυτές οι φωτογραφίες από τον ερασιτέχνη αστρονόμο και το σκαφος χτυπήθηκε από τον κεραυνό (βλ. όπλο Μέιζερ) το Κολούμπια έγινε χίλια κομμάτια πάνω από τον ουρανό της αμερικής ενώ τα συντρίμμια του έπεσαν σε μια περιοχή στο Τέξας που λέγεται ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ !
Υπενθυμίζω ότι:
α) το Κολούμπια μετέφερε τον Ισραηλινο πιλότο Ραμόν που είχε στο παρελθόν βομβαρδίσει εγκαταστάσεις στο πελασγικό Ιράκ
β) το Κολούμπια έκανε σε τροχιά εξαγγελία για "παγκόσμια (κινεζοεβραική) κυβέρνηση και κόσμο δίχως σύνορα!"
γ) εκείνη την περίοδο προπαρασκευάζονταν από την εβραιοσαξονική κυβέρνηση των νεοσυντηρητικών του προέδρου Μπους ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος μέσω σειράς επιθέσεων στο Ιρακ και κατόπιν στη Συρία, Αφγανιστάν, Β.Κορέα.. Τελικά αποτράπηκε εξαιτίας της διάλυσης της CIA (όπως ανάφερε το περιοδικό Νεμεσις και αλλα ΜΜΕ) καθώς και άλλων παραγόντων συμπεριλαμβανόμενου πιθανόν και της κατάρριψης του Κολούμπια.
Η Ο.Ε.Α. έκανε έρευνα πάνω στο θέμα με τα επιστημονικά όργανα και μέσα που διαθέτει και κατέλληξε στο συμπέρασμα ότι το Κολούμπια καταρρίφθηκε από όπλο Μειζερ αριστεροστρόφου ακτινοβολίας με βολή επαγωγική από σκάφη αραιοτέρων διαστάσεων ύλης του ανδρομεδίου γαλαξιακού αστροστόλου που έχουν βάση την τροχιά πλανήτη Κρόνου, εξαιτίας της εμονής των δρακονιανών να αναφλέξουν τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο ή Αρμαγεδδώνα με αρχή την επίθεση των ΗΠΑ/ΝΑΤΟ/Ευρώπης εναντίον του Πελασγικού Ιρακ.
Τα αόρατα στο γυμνό οφθαλμό σκάφη αυτά που βρίσκονται στην 2η έως και 6η διάσταση, εξαιτίας αραιώσεως ύλης μπορούν και διαπερνούν την αμυντική περίμετρο των δρακονιανών που ξεκινάει από τον ήλιο και φτάνει μέχρι τον πλανήτη Δία.Υπενθυμίζω ότι τέτοιου είδους κεραυνοί σε τέτοιο υψόμετρο (άνω των 100 χιλιομέτρων) είναι σχεδόν αδύνατον και άκρως σπανιότατο να προκληθούν από φυσικά αίτια και ακόμα σπανιότερο να τύχει να χτυπήσουν στη μέση του πουθενά ένα διαστημικό σκάφος!!
Ίσως έτσι μερικοί κατάλαβαν καλά τι ήθελαν να πουν αυτοί που γράφανε στο παρελθόν για ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: