Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2009

ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΩΝΑ


ΑΛΒΑΝΟΙ: Η πιο παλιά αναφορά από τον Στράβωνα
[
Το ενδέκατον άρχεται μεν της Ασίας,.Περιέχει δε το βιβλίον τα παρακείμενα έθνη ταίς αρχαίς αυτού προς τή Ανατολή και μεσημβρία, ή και Ασία εστίν. Έστι δε τήδε έθνη βάρβαρα τα τω βιβλίω εγκείμενα όσα παροικεί το Καυκάσιον όρος, εν οις Αλβανοί, Κάσπιοι,κλπ ]
==--Το ενδέκατο βιβλιο περιγράφει την Ασία. Περιέχει δε το [βιβλίο ]τους λαούς που βρίσκονται εκεί όπου και απλώνεται η Ασία.
Είναι τα βάρβαρα έθνη , που κατοικούν το Καυκάσιο όρος, Αλβανοί, Κάσπιοι κλπ.

-Στράβωνας- Έλληνας Γεωγράφος 40 πχ (περίπου)
================
Έλληνες - Ιλλυριοί και Αλβανοί μέτοικοι στα Βαλκάνια
-Η γνώση είναι δύναμη. Κατά συνέπεια η έλλειψη γνώσης είναι αδυναμία.
Έτσι λοιπόν είναι πολύ εύκολο σε έναν λαό ψηφιακά αναλφάβητο αλλά και στην περίπτωση μας ιστορικά άσχετο ή ημιμαθή να του κλονίζεις το ηθικό σερβίροντας του διάφορα παραμύθια.
Το πρώτο παραμύθι είναι πως οι Αρβανίτες είναι Αλβανοί.
Οι Αλβανοί όπως είδαμε με στοιχεία ιστορικά ήταν ένας λαός στον Καύκασο κοντά στη σημερινή Γεωργία.
Δεν έχουν καμία σχέση με τους αρχαίους Ιλλυριούς και τους Έλληνες που βρίσκονταν στην Ήπειρο. Κάποια στιγμή νικήθηκαν από τους Ρωμαίους και επι Βυζαντινής αυτοκρατορίας τους μετέφεραν στα Βαλκάνια στον ίδιο γεωγραφικό χώρο μαζί με Έλληνες, Ιλλυριούς κτλ.
Εκεί ανέλαβαν και το ρόλο των συνοριοφυλάκων της Βυζαντινής αυτοκρατορίας ως βάρβαρος και πολεμικός λαός που ήταν ενώ οι Βυζαντινοί έθρεφαν το παχύ τους έντερο στα μοναστήρια ποικιλοτρόπως...
Κάπως έτσι βρέθηκε και η Πόλη και ο Παλαιολόγος με ελάχιστους μαχητές ενώ 60000 ήταν στα μοναστήρια και παρίσταναν τα παιδιά των λουλουδιών. (sic)
Επί τουρκικής αυτοκρατορίας ασπάστηκαν το μουσουλμανισμό και ανέλαβαν το ρόλο του τοποτηρητή.
Αρβανίτες - Αλβανοί και Τουρκαλβανοί
Στην πραγματικότητα Αρβανίτες και Αλβανοί είναι προαιώνιοι εχθροί ενώ φυσικά οι Αρβανίτες υπό την πίεση των Αλβανών κατέβηκαν νοτιότερα.
Κατά τη διάρκεια του '21 Αρβανίτες, Μανιάτες και λοιποί Έλληνες πολέμησαν κυρίως εναντίον των Τουρκαλβανών.
Το κοινό που έχουν είναι η γλώσσα αφού βρέθηκαν στον ίδιο γεωγραφικό χώρο. Βέβαια και οι Ζουλού αγγλικά μιλάνε αλλά δεν είναι Βρετανοί.
Τεχνάσματα των μπέηδων και των σπόρων τους
"Μα ο Κολοκοτρώνης ήταν Αρβανίτης και κατά συνέπεια Αλβανός..."
Να υποθέσουμε λοιπόν πως το παραπάνω ισχύει.
Τώρα γιατί σκότωσαν τον Αλβανό πατέρα του Κολοκοτρώνη το 1780 οι Τουρκαλβανοί θα μας το εξηγήσουν;
Μήπως να δούμε τι λέει ο ίδιος ο Κολοκοτρώνης εκτός και αν οι σημερινοί φωστήρες ξέρουν καλύτερα την καταγωγή του Κολοκοτρώνη και του πατέρα του από τον ίδιο το γέρο του Μοριά. 1779. Ο καπουδάν πασάς καλεί τους Κλέφτες του Ναυπλίου να πολεμήσουν μαζί δέκα χιλιάδες Αλβανούς και δύο χιλιάδες Τόσκιδες, πού είχαν κλεισθεί στα τείχη της Τριπολιτσάς. Οι ίδιοι οι Αλβανοί (φυσικά μιλάμε για τουρκαλβανούς) είχαν επαναστατήσει εναντίον των Τούρκων) Ο Κωνσταντίνος Κολοκοτρώνης αρνήθηκε τη βοήθεια στους Τούρκους στρατοπέδευσε στα Τρίκορφα Αρκαδίας με χίλιους περίπου άνδρες. Οι Αλβανοί νικήθηκαν από τον τουρκικό στρατό και υποχώρησαν προς τα Τρίκορφα. Ζήτησαν από τον (Αλβανό χα,χα) πατέρα του Κολοκοτρώνη να τούς αφήσει να περάσουν, αλλά αυτός αρνήθηκε, και τούς συνέτριψε στήν μάχη πού ακολούθησε. Οι Αλβανοί τότε του είπαν κάτι που αποδείχθηκε προφητικό. "Σήμερα το δικό μας κεφάλι, του χρόνου το δικό σου." Έτσι και πέθανε μετά από ένα χρόνο από τουρκαλβανούς και η οικογένεια του μαζί με τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη κατέφυγαν στη Μηλιά της Μάνης για να σωθούν. «Όταν τους επολέμησεν ο πατέρας μου, οι Αλβανοί του έλεγαν: - Κολοκοτρώνη, δεν κάμεις νισάφι; Και τους λέγει ο πατέρας μου; Τι νισάφι να σας κάμω, όπου ήλθετε και εχαλάσατε την Πατρίδα μου, μας επήρατε σκλάβους και μας εκάμετε τόσα κακά; Τα κεφάλια των Αλβανών έφτιασαν πύργο εις Τριπολιτσά»!... (απομνημονεύματα Κολοκοτρώνη)
Αυτά για να τελειώνουμε και με τα παραμύθια περί Αρβανιτών και αλβανού Κολοκοτρώνη!!!

Αναρτήθηκε από τον
Κωνσταντινος Πιτσιος - Έλληνας για Πάντα
Ως ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ, θυμίζω στους αμνήμονες σπόρους των μπέηδων και πολλών δεσποτάδων που ήθελαν και αποκαλούσαν τον λαό "ραγιά" μοιρολατρικά για τις ανάγκες της διαιώνισης της υποδούλωσης, θυμίζω λοιπόν, ότι ο Κολοκοτρώνης ήταν πάλι αυτός, που πρώτος αποκάλεσε το ασκέρι του ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!! και κανένας δεν τον διέψευσε!!!!!
ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

A. XHAFAJ Μ/Kastra είπε...

O Mparmpa Nikos Vorioipiriotis katantise na ton rotisoume
Exete teliosi kanena panepistimio ?