Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη, 18 Αυγούστου 2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟΣ
Επειδή ως blog δεχτήκαμε επίθεση από φιλοκαρατζαφέρικο blog που έγινε φυσικά με στόχο να χτυπηθεί το Τρωκτικό που δημοσίευσε τηΝ ανάρτηση μας με τίτλο : "Γραβάτεεεεεεεες"..., οφείλουμε να παρουσιάσουμε κάποια στοιχεία που έχουμε στο αρχείο μας, για να μην νομίζουν αυτοί που έσπευσαν να μας επιτεθούν ότι δεν διαθέτουμε βέλη στη φαρέτρα μας. Λοιπόν παρουσιάζουμε παρακάτω επιστολή παραίτησης από το ΛΑΟΣ του Κ. Σίμου, μέλους της κεντρικής επιτροπής του καρατζαφερικού κόμματος και μέλους της Μητροπολιτικής Επιτροπής Πιερίας και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων που δημοσιεύτηκε στην καθημερινή εφημερίδα της Πιερίας ¨Ολύμπιο Βήμα" την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου του 2003. Διαβάστε να δείτε τα όσα φοβερά γράφει και τι λέει για τον αρχηγό και για το κόμμα του ΛΑΟΣ. Παραθέτουμε αυτούσιο όλο το κέιμενο :

Παραιτήσεις στο "ΛΑΟΣ" Πιερίας

Ο κ. Κ. Σίμος εκλεγμένο μέλος της Μητροπολιτικής Επιτροπής Πιερίας του "ΛΑΟΣ" και υπεύθυνος τύπου και Δημοσίων Σχέσεων και εκλεγμένο μέλος της κεντρικής επιτροπής του κόμματος υπέβαλε την παραίτηση του με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του "ΛΑΟΣ" κ. Γ. Καρατζαφέρη, την οποία απέστειλε και προς την εφημερίδα μας.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ
ΠΡΟΣ
Τον πρόεδρο του "ΛΑΟΣ"
κ. Γιώργο Καρατζαφέρη
ΑΘΗΝΑ

Κύριε Πρόεδρε,
Με την επιστολή μου αυτή σας υποβάλλω την παραίτηση μου τόσο από την κεντρική επιτροπή του ΛΑΟΣ, όσο και από την Μητροπολιτική Επιτροπή Ν. Πιερίας, στην οποία εκλέχθηκα πρώτος σε ψήφους και ασκούσα μέχρι σήμερα τα καθήκοντα του υπεύθυνου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων.
Η παραίτηση μου είναι οριστική και αμετάκλητη και αυτονόητο δικαίωμα μου, ώστε δεν τίθεται θέμα αποδοχής της ή όχι από μέρους σας, ούτε φυσικά ανάκλησης της.
Οδηγήθηκα σ' αυτή την απόφαση - όχι χωρίς λύπη και πίκρα για τους αγώνες που για σας και το κόμμα έκανα τα τελευταία δύο περίπου χρόνια - για τους εξής σοβαρούς κατά την κρίση μου λόγους.
1. Δεν μπορώ να ανεχθώ να συνυπάρχω στον ίδιο κομματικό φορέα με με Μασώνους, Σιωνιστές και κάθε είδους ενεργούμενα τους.
2. Διαπίστωσα ότι εσείς κ. Πρόεδρε εκμεταλλεύεστε τους πάντες (κι εμένα) για προσωπικό σας όφελος και για τους δικούς σας ιδιοτελείς σκοπούς. Κι όταν πάρετε από κάποιον όσα νομίζετε ότι μπορείτε να πάρετε, τότε τον αγνοείτε παντελώς και ψάχνετε για νέους "αιμοδότες - θύματα".
3. Είναι προφανές ότι κατόπιν αυτών δεν είναι δυνατόν οι "θέσεις" μας να που στην ουσία είναι πλασματικές να με εκφράζουν κατά οιονδήποτε τρόπο.
4. Οι δημοκρατικές διαδικασίες στα όργανα του "ΛΑΟΣ" είναι πλέον λόγος κενού περιεχομένου, πράγμα που με βρίσκει παντελώς αντίθετο.
5. Με τις ευλογίες σας ο Γ.Γ. της Εκτελεστικής Επιτροπής του "ΛΑΟΣ" ενήργησε στα κομματικά πράγματα του Νομού Πιερίας ( φαντάζομαι κι αλλού).

Κύριε Πρόεδρε
Για όσα παραπάνω ανέφερα έχω πλέον όλα τα στοιχεία και είμαι στη διάθεση υμών και οποιουδήποτε άλλου από το ΛΑΟΣ σε δημόσια συζήτηση να τα παρουσιάσω. Αν πάντως καθ΄οποιονδήποτε τρόπο προκληθώ θα τα παρουσιάσω για ενημερωθεί σωστά ο κόσμος.
Τελειώνοντας σημειώνω απλά ότι με τον τρόπο που ενεργήσατε και ενεργείτε εσείς και οι στενοί σας συνεργάτες μπορεί - προσωρινά - να καταφέρετε να εγκλωβίσετε φιλοβασιλικές οργανώσεις, πατριωτικές κινήσεις και εθνικά κόμματα εξυπηρετώντας έτσι τον Σιωνισμό στην προσπάθεια του να μην υπάρξει γνήσια πατριωτική παράταξη στην Ελλάδα. Όμως ο υπέροχος κόσμος μας σας κατάλαβε έγκαιρα.
Γι' αυτό και παραιτήθηκαν ήδη η Πρόεδρος της Μητροπολιτικής Επιτροπής Πιερίας, ο Πρόεδρος της Νεολαίας Πιερίας, η Τομεάρχης γυναικών Πιερίας του "ΛΑΟΣ". Όλοι μας εκλεγμένοι.
Γι' αυτό και οι παραιτήσεις θα συνεχισθούν. Θα σας εγκαταλείψει σύντομα το 80% των εγγεγραμμένων μελών του ΛΑΟΣ στο Νομό μας, ενώ τα γραφεία του κόμματος στην Κατερίνη (Τσιμισκή και Κρυστάλλη γωνία) έχουν ήδη κλείσει.
Κύριε Πρόεδρε
Οι δρόμοι μας χωρίζουν οριστικά. Δεν λυπάμαι καθόλου γι' αυτό. Έκανα ένα λάθος και το πλήρωσα ήδη. Λυπάμαι μόνο για γι' αυτούς που βλέποντας τον άδολο ενθουσιασμό μου με ακολούθησαν εντασσόμενοι στο "ΛΑΟΣ".
Δεν έχω την ψευδαίσθηση ότι η επιστολή μου αυτή θα σας κάνει να σκεφτείτε πιο σωστά, πιο τίμια, πιο ελληνικά. Την έγραψα περισσότερο γι' αυτούς που με καλή πίστη και καθαρή καρδιά εντάχθηκαν στο "ΛΑΟΣ" κι έγιναν έτσι, χωρίς φυσικά να το ξέρουν, ούτε πολύ περισσότερο να το θέλουν, συνεργοί σ' ένα "έγκλημα" σε της Πατριωτικής Ιδέας και του Ελληνισμού.
Αυτοί, νάστε σίγουρος πως θα καταλάβουν, και πολύ σύντομα μάλιστα.
Κ. Σίμος
Αναρτήθηκε από ΠΙΕΡΙΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: