Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΟΛΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ BLOGERS




Κάθε ελεύθερος πολίτης δεν μπορεί παρά να καταδικάσει με τον πιο έντονο τρόπο αυτό που συνέβη εις βάρος του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκόλια, όπου οι κατασταλτικοί μηχανισμοί "μπουκάρισαν" μέσα στο σπίτι του και τον συνέλαβαν μετά από μήνυση που υπέβαλλε κάποιος, θεωρώντας τον κ. Γκόλια ως διαχειριστή του "Τρωκτικού". Η ενέργεια αυτή πρέπει να προβληματίσει όλους τους ελευθέρους πολίτες και να τους κάνει να αντιδράσουν στην απόπειρα τρομοκράτησης των bloggers, μέσα από τα οποία blogs δίνεται η δυνατότητα να ακουστεί η φωνή του πολίτη που σε πολλές περιπτώσεις φιμώνεται από τα κατεστημένα μέσα.
Και τί θα γίνει δηλαδή κάθε φορά που κάποιος επιβάλει μια μήνυση και θεωρεί το τάδε ως διαχειριστή του κάθε blog; Θα μπουκάρει η αστυνομία στο σπίτι του να κάνει έρευνες, να κατασχέσει
υπολογιστές και να τον συλλαμβάνει, προκειμένου να ταυτοποιηθεί, αν αυτός είναι ο διαχειριστής του blog; Πέραν αυτού όμως, δεν γνωρίζουν ότι δεν μπορεί να υπάρξει καμιά ταυτοποίηση, διότι για να γίνει αυτό πρέπει να προηγηθεί άρση του απορρήτου για την εύρεση του IP; Η άρση του απορρήτου δεν μπορεί να γίνει για συκοφαντική δυσφήμηση σε blogs τα οποία βρίσκονται σε com, γιατί απλούστατα αυτά υπάγονται στην αμερικανική νομοθεσία.
Βεβαίως δεν είμαστε αντίθετοι να εφαρμόζεται ο νόμος και να τιμωρούνται όσοι χωρίς στοιχεία συκοφαντούν κάποιον πολίτη. Αυτοί πρέπει να αντιμετωπίζουν και τις αντίστοιχες συνέπειες, αλλά όχι με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο να μπουκάρουμε σε σπίτια και να "μπαγλαρώνουμε" όποιον έχουμε υπόνειες ότι είναι ύποπτος.
Κάτω τα χέρια λοιπόν από το Τρωκτικό, γιατί δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που το "Τρωκτικό" με την μεγάλη επισκεψιμότητα που διαθέτει υπήρξε το κύριο βήμα μέσα από τη δημοσίευση προβλημάτων που αντιμετώπιζαν τοπικές κοινωνίες, αλλά και μεμονωμένοι πολίτες, που έτυχαν επίλυσης χάριν αυτής της δημοσίευσης.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: