Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Τρέχει κάτι;

Ξεκινήσαμε με την βιαστική κατάργηση του Υπ. Μακεδονίας-Θράκης το επόμενο κίολας πρωί των εκλογών, με την δικαιολογία ότι ο όρος Μακεδονία είναι διακοσμητικός (το ακούσαμε και αυτό) και ότι το Υπουργείο δεν είχε αρμοδιότητες. Έκτοτε το Υπουργείο πνίγεται στις αρμοδιότητες και Υπουργός και Υφυπουργός δεν προλαβαίνουν να αλλάζουν φανέλες!!

Μετά είχαμε τις δηλώσεις της κ. Τζακρή (το βίντεο ακολουθεί) όπου μας καθησυχάζει για ότι "πρόκειται να συμβεί στην Μακεδονία".

Έπειτα έρχεται η όλως τυχαία κατολίσθηση στα Τέμπη που κόβει επ' αόριστον την Ελλάδα στα δύο και χωρίς να υπάρχει καμιά βιασύνη αποκατάστασης. Το αντίθετο.

Και τέλος μαθαίνουμε από τον "Παρόν" ότι μπαίνει λουκέτο στην ΕΤ3, το μοναδικό αξιόλογο κρατικό κανάλι και το μοναδικό που πρoβάλλει θέματα της Βορείου Ελλάδας.
"... θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή του αυθεντικού παπανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ σε μία χαριτωμενιά που πάει να κάνει ο πρίγκιπας Παύλος στην ΕΡΤ. Έχει αποφασίσει να κλείσει την ΕΡΤ 3. Μέχρι το καλοκαίρι θέλουν να την κλείσουν. Η βόρεια Ελλάδα θα γίνει μία απλή γενική διεύθυνση στο οργανόγραμμα της ΕΡΤ και η αυτονομία πάει περίπατο. Μη με διαψεύσετε, η πληροφορία μου είναι επιβεβαιωμένη..."



Τελικά είναι σατανικές συμπτώσεις όλα αυτά ή τρέχει κάτι άλλο που θα έπρεπε να μάθουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: