Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Η ιθαγένεια δεν είναι δικαίωμα...!


Τα μεθεόρτια για τον Ελληνισμό έρχονται...!
Στις 8 Φεβρουαρίου 2010 σε μια πολιτική συζήτηση στην Ιδιωτική τηλεόραση η βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κυρία Θεοδώρα Τζακρή είπε ξεκάθαρα ότι οι νόμιμοι μετανάστες στην χώρα μας αυτή τη στιγμή είναι ήδη 660 χιλιάδες στον αριθμό. Αυτό συνεπάγεται ότι οι μετανάστες καταλαμβάνουν ήδη το περίπου 6% του πληθυσμού της Ελλάδας. Με το καινούργιο νομοσχέδιο που η κυβέρνηση θέλει να περάσει με νύχια και με δόντια, κανείς δεν ξέρει πόσες χιλιάδες τελικά θα νομιμοποιηθούν και με ποια κριτήρια.
Η κυρία Τζακρή επίσης ανέφερε σαν κριτήριο για την ιθαγένεια τα 5 χρόνια παραμονής. Δεν μας έχει πει κανένας όμως τι θα γίνει με αυτούς που δεν ζούνε 5 χρόνια στην Ελλάδα, αλλά ζούνε 4 χρόνια ή 3 χρόνια. Τι θα γίνει με αυτούς που για μερικούς μήνες δεν συμπληρώνουν τα 5 χρόνια.
Και φυσικά τι θα γίνει με τις εγκυμονούσες και τα παιδιά αυτών.Ποιος μου εγγυάται εμένα ότι δεν θα γεμίσουμε με κυκλώματα Ελλήνων και αλλοδαπών που θα μηχανεύονται ψεύτικα χαρτιά και ψεύτικες δηλώσεις με τη δυνατότητα να προσθέτουν μήνες η ακόμα και χρόνια στον καθένα που εισέρχεται στην χώρα μας από τα βουνά και τις θάλασσες. Ποιος μου εγγυάται εμένα ότι σε 15 χρόνια από τώρα, οι νόμιμοι αλλογενείς θα είναι περισσότεροι από τους Έλληνες μέσα στην ίδια μας τη χώρα - γιατί όλοι ξέρουμε τους ρυθμούς με τους οποίους οι μουσουλμάνοι κάνουνε παιδιά, όταν οι Έλληνες σκέφτονται πολλάκις και με σοβαρότητα τη γέννηση ενός παιδιού - ποιος μου εγγυάται εμένα ότι αυτό το νομοσχέδιο δεν θα σταθεί σταυροδρόμι ευκαιρίας και μόνο, για τον κάθε αλλοδαπό, ποιος μου εγγυάται εμένα ότι αργά ή γρήγορα εξαιτίας μιας ζαβάδας κάποιου κουφιοκέφαλου αλλοδαπού μουσουλμάνου η και Έλληνα ορθόδοξου , στις Ελληνικές πόλεις δεν θα επικρατεί μια μόνιμη σύγχυση - ήδη υπάρχουν τέτοια φαινόμενα σε βόρειες ευρωπαϊκές χώρες - και τέλος ποιος μου εγγυάται εμένα ότι για μερικές χιλιάδες δολάρια ο κάθε αλλογενής και αλλοεθνής δεν θα μπορεί να παίρνει την Ελληνική ιθαγένεια. Το ξανά λέω την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ. Κανένας από αυτούς δεν δικαιούται την Ελληνική Ιθαγένεια, η ιθαγένεια δεν είναι δικαίωμα ούτε χαρίζεται και, σίγουρα δεν είναι η λύση. Μπορεί το κράτος να βρει άλλους τρόπους και λύσεις για αυτούς τους ανθρώπους να αποκτήσουν δικαιώματα στα κοινά του κράτους, αφού δείχνει ότι το θέλει τόσο πολύ, αλλά την ιθαγένεια ΟΧΙ, δεν μπορούν να την έχουν και δεν μπορούν να την δώσουνε. Ο λόγος είναι απλός, όλοι τους ήδη έχουνε ιθαγένεια στην πατρίδα τους. Η Ελληνική ταυτότητα και ιθαγένεια, είναι το τελευταίο που μας έχει απομείνει.
Δεν χαρίζεται και δεν προσφέρεται και δυστυχώς είναι κάτι που δεν μπορείς να πάρεις πίσω. Το δημοψήφισμά πρέπει να γίνει, πρέπει κάποια στιγμή να ρωτήσουνε και εμάς ποια είναι η γνώμη μας, εμάς τη νεολαία των 700 ευρώ, που υπηρετήσαμε στον Ε.Σ. 18 μήνες που πήγαμε σε Ελληνικό σχολείο και πανεπιστήμιο, που πληρώνουμε φόρους. Εμάς που όσο και να μας πληγώνει η Ελλάδα, είμαστε ακόμα εδώ, γιατί είμαστε και νοιώθουμε Έλληνες. Χωρίς να θέλω να επιτείνω καταστάσεις και προσπαθώντας να είμαι ρεαλιστής, και βλέποντας παράλληλα ότι τα πάντα σε αυτήν την χώρα έχουνε αλλάξει χέρια , φοβάμαι ότι χωρίς δημοψήφισμα τα μεθεόρτια για τον Ελληνισμό έρχονται πένθιμα και οδεύουν προς το ξόδι.
Ένας Έλληνας πολίτης
Από "ΣΤΟΧΟ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: