Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Λάθος γνώμη, αντί συγνώμης!




Οι "πολιτικές αποφάσεις πολιτικών προσώπων" που κατέστρεψαν τη χώρα δεν είναι-σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο- της αρμοδιότητος εισαγγελέων!!!

 Δήλωσε ο κ. Βενιζέλος:
 «Ο εισαγγελέας κατά τη γνώμη μου δεν έπρεπε καν να επιληφθεί ενός θέματος στο οποίο το βασικό στοιχείο είναι πολιτικές αποφάσεις, πολιτικών προσώπων. Πιστεύω ότι αυτό έγινε για λόγους αμιγώς επικοινωνιακούς. Οτι ήταν ένα σκηνικό. Ένα επικοινωνιακό σκηνικό» 

   Δηλαδή, εκλέγεται με τα χίλια ψέματα και τις ψευτοϋποσχέσεις ένα "τύπος" ως πρωθυπουργός, ρίχνει με δόλο ή χωρίς δόλο (λόγω ευηθείας ή ανικανότητος) τη χώρα στο γκρεμό, ξεπουλιέται η Ελλάδα, πεινά ο λαός της, τίθεται σε άμεσο κίνδυνο αυτή ταύτη η ακεραιότητά της και δεν θα ελεγχθεί ο υπαίτιος ή οι υπαίτιοι για τις πράξεις ή τις παραλείψεις των επειδή, λέει, είναι ..."πολιτικές αποφάσεις πολιτικών προσώπων"!!!


  Δεν θα ήταν, πράγματι, απαραίτητη η παρέμβαση των εισαγγελέων εάν οι συγκεκριμένοι πολιτικοί επρόκειτο να δικαστούν από Λαϊκό Δικαστήριο ή από Έκτακτο Στρατοδικείο.
  Επειδή όμως, δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν συνεστήθη τέτοιου είδους Δικαστήριο- μέχρι στιγμής- η επέμβαση των εγνωσμένης εντιμότητος Εισαγγελέων είναι  όχι μόνο σκόπιμη αλλά και απαραίτητη και για την απόδοση της δικαιοσύνης και για παραδειγματισμό αλλά και για να αποτρέψει την έκφραση της λαϊκής οργής, που θα εξεδηλούτο στην καλύτερη των περιπτώσεων  (γιατί υπάρχει και ο Νόμος του Λύντς ) με τη σύσταση ενός εκ των  προαναφερθέντων Δικαστηρίων...

  Και όσο για τα περί ...επικοινωνιακών λόγων, αυτά ανήκουν στη σφαίρα των πολιτικών. οι Εισαγγελείς και μάλιστα οι συγκεκριμένοι δεν έχουν χρείαν ...επικοινωνιακών λόγων, γιατί σε αντίθεση με τους πολιτικούς, έχουν την "αρίστην έξωθεν μαρτυρίαν" και όσο για τα "σκηνικά, τα επικοινωνιακά σκηνικά" και αυτά ανήκουν εις τη σφαίρα της πολιτικής εξαπατήσεως του λαού, οι δε ..."σφαιροβόλοι" είναι αποδεδειγμένα ορισμένοι πολιτικοί που με στημένα σκηνικά και ψέμματα απέσπασαν τη ψήφο του αγνού Ελληνικού Λαού και του υπεσχέθησαν "λεφτά", μόνο που εννοούσαν κατοχικά λεφτά, σαν  αυτά που κυκλοφορούσαν οι Γερμανοί στην κατοχή!

 Καλύτερα, λοιπόν να αποφεύγονται δηλώσεις που μάλλον υποτιμούν τη νοημοσύνη ενός ολόκληρου λαού ο οποίος δεν είναι...κατ επάγγελμα και μονίμως εύπειστος! 

 Efenpress/c
http://www.efenpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: