Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Ελέγχουν και παρακολουθούν τους πάντες και τα πάντα!!!

«Κορυφή του παγόβουνου» το πρόγραμμα τσιπαρίσματος των μαθητών στο Τέξας

Όπως αναφέραμε σε πολύ πρόσφατο άρθρο στο pentapostagma.gr στη σχολική περιφέρεια του San Antonio των Η.Π.Α, το Πρόγραμμα Εντοπισμού Μαθητών (Student Locator Project (SLP)) είναι πλέον υποχρεωτικό και βρίσκεται στα τελικά στάδια εφαρμογής (δοκιμή σε περιβάλλον beta) στο Λύκειο Jay και στο Λύκειο Jones

Το Πρόγραμμα Εντοπισμού Μαθητών περιλαμβάνει τη χρήση τεχνολογίας αναγνώρισης ραδιοσυχνοτήτων (RFID) με εκφρασμένο και επίσημο στόχο: "να καταστήσει τα σχολεία ασφαλέστερα, να γνωρίζουν που βρίσκονται οι μαθητές ενώ περιφέρονται στους σχολικούς χώρους, να αυξηθούν τα έσοδα και να παρασχεθεί μία έξυπνη κάρτα ταυτότητας (σ.σ. pentapostagma.gr το απόλυτο χάραγμα δηλαδή…) 

Ας μην νομίζουμε όμως ότι η συγκεκριμένη έξυπνη ταυτότητα χρησιμοποιείται μόνο στη σχολική περιφέρεια του San Antonio στο Texas.

Με στόχο να ελέγχονται τα βιβλία των σχολικών βιβλιοθηκών, να πραγματοποιούνται οι εγγραφές στα σχολικά μαθήματα και να πληρώνονται τα γεύματα η «έξυπνη ταυτότητα» ("smartID cardχρησιμοποιείται για τον έλεγχο και την παρακολούθηση των μαθητών και των κινήσεων τους στους σχολικούς χώρους σε ολόκληρη την Αμερική...

Το επιχείρημα ή μάλλον επιχειρήματα που χρησιμοποιούνται για τη χρήση της τεχνολογίας RFID είναι η ασφάλεια στους σχολικούς χώρους, η αποτελεσματική και γρήγορη εγγραφή καθώς και η ορθή λειτουργία των προγραμμάτων σίτισης και βιβλιοθηκών...  

Στο Austin, του Texas, η συνδυαστική χρήση της τεχνολογίας GPS (Global Positioning System) και RFID χρησιμοποιείται για να αποτρέψει τους μαθητές από το να αποφεύγουν τα μαθήματα.. Στην πραγματικότητα, όσοι μαθητές έχουν αρνητικό ιστορικό στο σχολείο όπου παρακολουθούν μαθήματα στοχοποιούνται ώστε να βρίσκονται υπό καθεστώς επιτήρησης και παρακολούθησης..

Έχει υπολογιστεί ότι περίπου 1.700 μαθητές έχουν ήδη ενταχθεί στα συγκεκριμένα «προγράμματα» και το πιο σοκαριστικό είναι ότι αυτό έχει γίνει με γονική συγκατάθεση και αποδοχή...

Οι συγκεκριμένοι μαθητές τοποθετούνται υπό την επίβλεψη «μεντόρων» οι οποίοι επιβλέπουν τις πράξεις των μαθητών και στους οποίους οι μαθητές είναι υποχρεωμένοι να προβαίνουν σε εβδομαδιαία αναφορά!!

Πέρα από τη προφανέστατη καταστρατήγηση κάθε ελευθερίας ενός μαθητή σε ευαίσθητη εφηβική ηλικία, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι οι συγκεκριμένες πρακτικές προσομοιάζουν με την αστυνομική τακτική του αξιωματικού αναστολών, αντιμετωπίζοντας έτσι τους «παραβατικούς» μαθητές ως εν δυνάμει εγκληματίες...

Όσοι αποκλίνουν από το σύστημα στοχοποιούνται. Τι συμβαίνει όμως γενικά σε όλους μας. Ήδη ελέγχονται οι κινήσεις μας μέσω αρκετών διαφορετικών μεθόδων :

• GPS
• 
Internet
• Κάμερες Ελέγχου Κυκλοφορίας 
• Κάμερες Υπολογιστών και Μικρόφωνα 
• Παρακολούθηση Ήχων σε Δημόσιους Χώρους (
Public Sound Surveillance)

Ήδη στο Λονδίνο ο Μεγάλος Αδελφός έχει λάβει τρομακτικές διαστάσεις. Τα συστήματα παρακολούθησης και καταγραφής ήχων και συνομιλιών σε δημόσιους χώρους (πάντα υπό τη πρόφαση της πρόληψης και καταστολής της εγκληματικότητας) χρησιμοποιούνται για να τοποθετούνται κοριοί σε δημόσιους χώρους, οπότε ακόμη και οι συνομιλίες μας εκτός της οικίας καταγράφονται, ηχογραφούνται και επεξεργάζονται καταλλήλως. Είναι ανατριχιαστικό ότι έως το 2057 θα υπάρχουν περίπου ένα εκατομμύριο αισθητήρες και καταγραφείς συνομιλιών για κάθε κάτοικο του Λονδίνου!!

• Αναγνώριση Προσώπου

Δυστυχώς έχουμε και νέες «εξελίξεις»...

Νευρολόγοι του Πανεπιστημίου του Berkeley στην California χρησιμοποίησαν μία τεχνική με την οποία κατάφεραν να παρακολουθήσουν την εγκεφαλική δραστηριότητα ατόμων καθώς άκουγαν τις λέξεις που εκστόμιζαν τα άτομα αυτά.

Έτσι, η IBM εργάζεται προς την δημιουργία τεχνολογίας ανίχνευσης του νου και των σκέψεων καθώς και ενός αναγνώστη σε μορφή bar-code ο οποίος θα μπορεί να διαβάζει το DNA μας...

Τα τσιπ RFID που χρησιμοποιούνται στα κινητά τηλέφωνα έχουν τη δυνατότητα να ανιχνεύουν την τοποθεσία ενός χρήστη με ευαισθησία μόλις μερικών εκατοστών από την τοποθεσία τους (η οποία παρέχεται από τα GPS) μέσω μίας νέας τεχνολογίας η οποία χρησιμοποιείται στα επονομαζόμενα «έξυπνα» τηλέφωνα  (smartphones) . Η Apple, η Google και η Microsoft παρακολουθούν τους πελάτες εδώ και χρόνια, αρχειοθετώντας και αποθηκεύοντας προσωπικά ψηφιακά δεδομένα και πραγματοποιώντας συνεργασία (κυρίως στι Η.Π.Α.) με την αστυνομία και το Υπουργείο Ασφαλείας της Χώρας.

Η CIA έχει την ικανότητα να  παρακάμπτει εξ' αποστάσεως  και να αποκτά πρόσβαση σε κάθε email, σε κάθε τηλεφώνημα, ηλεκτρονική η προσωπική συζήτηση η οποία πραγματοποιείται στον ιδιωτικό χώρο του σπιτιού των πολιτών!!

Μπορεί σε κάποιους οι Η.Π.Α και το Λονδίνο να φαίνονται «μακρυνά» παραδείγματα, αλλά η Νέα Τάξη έχει παντού «λειτουργούς»...

Είναι σημαντικό να έχουμε γνώση των πρακτικών ώστε να αντιδράσουμε στην (πολύ πιθανή) προσπάθεια υλοποίησής τους και στην Ελλάδα (με πρώτο παράδειγμα την κάρτα του πολίτη, την κάρτα αποδείξεων, κ.ο.κ)..


Πηγές:[1][2]


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/blog-post_7319.html#ixzz25UGliyS0

Δεν υπάρχουν σχόλια: