Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012

Ψυχολογικές Επιχειρήσεις και Νέες Σταυροφορίες


Φαίνεται πως το φιλμ  «Innocence of the Muslims» φαινομενικά τουλάχιστον, προκάλεσε την ήδη τεταμένη κατάσταση και συνεχίζει να ξεφεύγει από κάθε έλεγχο. Μετά την επίθεση στην Αμερικανική πρεσβεία, στην Λιβύη και τον επακολουθήσαντα θάνατο του πρεσβευτή Chris Stevens και μελών του προσωπικού, αυτό το φιλμ γίνεται το επίκεντρο του μίσους που κατευθύνεται σε όλο τον Δυτικό κόσμο. Σημειωτέον η πρεσβεία είχε ειδοποιηθεί από τις 4 Σεπτεμβρίου για την διαδήλωση – επίθεση στις 11 του μηνός.
Βλέποντας ότι κανείς από εμάς δεν είχε ακούσει για το φιλμ, (ας ειπωθεί φιλμ αυτό το αστείο κατασκεύασμα) παρά μόνο μετά την επίθεση στην πρεσβεία, φαίνεται πολύ ύποπτο το πώς ο Μουσουλμανικός κόσμος ήξερε ήδη, από πριν οι περισσότεροι από εμάς μάθουν για την ύπαρξη του.
Στην πράξη όσο περισσότερο κοιτάς το φιλμ και την ιστορία του, τόσο καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για μια επιχείρηση των μυστικών υπηρεσιών που εργάζονται ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ και μπροστά στα μάτια μας. Πρώτα το φιλμ και ό σκηνοθέτης του. Στο αρχικό καστ αναφερόταν ότι ο  «Allan Roberts» ήταν ο σκηνοθέτης, και από τότε άρχισε να αποκαλεί τον εαυτό του «Sam Bacile». Επίσης ισχυρίζεται ότι είναι κτηματομεσίτης στην Καλιφόρνια, αν και κανένα πρόσωπο με το όνομα Sam Bacile δεν υπάρχει στα αρχεία της Καλιφόρνιας. Επίσης ισχυρίζεται ότι έλαβε 5 εκατομμύρια δολάρια από 100 Εβραίους χορηγούς για να κάνει το φιλμ. Αργότερα ο αυτό αυτοαποκαλούμενος «σύμβουλος» , Steve Klein είπε στον ρεπόρτερ Jeffrey Goldberg ότι το Bacile ήταν ψευδώνυμο για ένα γκρουπ 15 φανατικών Χριστιανών στην Συρία, την Τουρκία και άλλες μεσανατολικές  χώρες.
Η ηθοποιός Cindy Lee Garcia ισχυρίστηκε ότι ο Bacile αρχικά της είπε ότι ήταν Εβραίος, αλλά άλλαξε την ιστορία του και τώρα ισχυρίζεται ότι είναι Αιγύπτιος. Η Garcia επίσης ισχυρίζεται ότι τον άκουσε να μιλά Αραβικά με κάποιους «άγνωστους» στο πλατό.
Ίσως το μεγαλύτερο μυστήριο αφορά τον τρόπο με τον οποίο γυρίστηκε το φίλμ. Οι ηθοποιοί, οι παραγωγοί και το άλλο προσωπικό δεν είχαν ιδέα  ότι αφορούσε τον προφήτη Μωάμεθ. Στο πλατό ο κύριος χαρακτήρας αναφερόταν ως «Mister George» και αργότερα άλλαξε σε Μωάμεθ όταν το φιλμ τελείωσε.
Αυτό μας αφήνει να αναρωτιόμαστε το πώς δένει με τις τωρινές αποσταθεροποιητικές καμπάνιες που συμβαίνουν σε ολόκληρο τον πλανήτη.
Καθώς η σκόνη δεν έχει κατακαθίσει ακόμη από το φιλμ, διερωτώμαι ποιος το έκανε γνωστό στον Ισλαμικό κόσμο. Στον Δυτικό κόσμο δεν είχαμε ιδέα ότι το φιλμ καν υπήρχε και είμαστε οι μεγαλύτεροι καταναλωτές της online ψυχαγωγίας (το φιλμ υπάρχει στο YouTube).
Ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο «Sam Bacile», κάποιος χρησιμοποιεί την δουλειά του ώστε να εξαπολύσει την Μέση Ανατολή εναντίον του Δυτικού Κόσμου.
Η σωστή ερώτηση είναι: Ποια πλευρά υποδαυλίζει την βία;
Εδώ βλέπω 3 σενάρια:
#1 – Ήταν η μυστική κυβέρνηση των ΗΠΑ: Όλη αυτή η βία που κατευθύνεται εναντίον του Αμερικανικού πληθυσμού έχει ένα γαλβανικό αποτέλεσμα στο κοινό. Τώρα κάθε μπαστουνόβλαχος με εκπαίδευση δημοτικού θέλει να μετατρέψει την Μέση Ανατολή σε γυαλιά καρφιά. Κάνει έτσι πιο εύκολη την λαϊκή υποστήριξη, σε μια επίθεση στο Ιράν μετά τις εκλογές.
#2 – Ήταν η Ρωσικό/Κινεζική συμμαχία:  Αν και οι αποδείξεις είναι δύσκολο να συγκεντρωθούν τώρα, έχω την παράξενη υποψία ότι το group των Ρωσικών μυστικών επιχειρήσεων ίσως να είναι υπεύθυνο για αυτό. Τις τελευταίες εβδομάδες, η Hillary Clinton μόνιμα έχει υποτιμήσει επιδεικτικά και δημόσια την Ρωσική επιρροή δημόσια. Ενώ το Κρεμλίνο κατάφερε να απομακρύνει μια επίθεση στο Ιράν (τουλάχιστον μέσω των ΗΠΑ, αλλά χωρίς να περιλαμβάνεται το Ισραήλ). Η στάση των δύο πλευρών δείχνει ότι η σύγκρουση μεταξύ των δύο υπερδυνάμεων δεν είναι μακριά. Είναι πιθανόν ότι οι Ρωσικές ειδικές δυνάμεις Spetsnaz έβαλαν φωτιά στην Μέση Ανατολή ελπίζοντας να παρασύρουν τις ΗΠΑ σε μια μάχη τόσο μεγάλη που θα άφηνε την Αμερική ώριμη για μια επίθεση.
#3 – Ήταν η αδελφότητα του Φιδιού: Είναι επίσης δυνατόν να είναι υπεύθυνη μια μυστική εταιρεία για αυτές τις επιθέσεις; Σε πολλά φιλμ, βιβλία και ιστορικές αναφορές μπορούμε να δούμε το πώς μικρά γκρουπ χρησιμοποιούν  συγκαλυμμένες τακτικές για να εξαναγκάσουν δυο μεγαλύτερους εχθρούς να πολεμήσουν ο ένας τον άλλο. Κατόπιν εμφανίζονται αφού κατακαθίσει η σκόνη και παρουσιάζουν ως δικιά τους την νίκη την οποία κλέβουν από τους σαραβαλιασμένους αντιπάλους.
Ας δούμε τι λέει επ’ αυτού ο πολύς κ.κ. Pike. Αυτό είναι ένα μέρος της επιστολής που έχει σταλεί το 1871 από τον Albert Pike, έναν κυρίαρχο Grand Commander του σκωτικής Στοάς των Ελευθεροτεκτόνων στην Αμερική, προς τον Giuseppe Mazzini, τον «επαναστατικό» Illuminati στην Ιταλία.  Ας διαβάσουμε ένα απόσπασμα της:
«Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, πρέπει να υποδαυλιστεί επωφελούμενος από τις διαφορές που προκαλούνται από την » Agentur » των «Illuminati «μεταξύ των σιωνιστών πολιτικών και των ηγετών του ισλαμικού κόσμου. Ο πόλεμος θα πρέπει να διεξαχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε το Ισλάμ (ο μουσουλμανικός Αραβικός Κόσμος) και ο πολιτικός Σιωνισμός (το κράτος του Ισραήλ) να αλληλοκαταστραφούν. Εν τω μεταξύ τα άλλα έθνη, που για άλλη μια φορά διίστανται σχετικά με το θέμα αυτό, θα περιορίζονται στην καταπολέμηση του, μέχρι το σημείο της πλήρους σωματικής, ηθικής, πνευματικής και οικονομικής εξάντλησης…
…Εμείς θα απελευθερώσουμε τους Νιχιλιστές (μηδενιστές) και τους άθεους, και θα προκαλέσουμε ένα τεράστιο κοινωνικό κατακλυσμό, που θα δείξει στα έθνη ξεκάθαρα και σε όλη του τη φρίκη το αποτέλεσμα της απόλυτης Αθεΐας, που είναι η προέλευση όλων των αγριοτήτων και των πιο αιματηρών αναταραχών.
Στη συνέχεια παντού, οι πολίτες υποχρεωμένοι να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους ενάντια στην παγκόσμια μειονότητα των επαναστατών, θα εξοντώσουν τους καταστροφείς του πολιτισμού και το πλήθος, απογοητευμένο με τον Χριστιανισμό, (του οποίου τα θεϊκά αποστάγματα θα μείνουν από τη στιγμή εκείνη δίχως πυξίδα ή κατεύθυνση, με αγωνία για ένα ιδανικό, αλλά χωρίς να γνωρίζει ποιο σημείο να καταστήσει ως λατρεία)
θα λάβει το αληθινό φως μέσω της καθολικής εκδήλωσης του καθαρού δόγματος του Εωσφόρου, που θα εμφανιστεί επιτέλους σε κοινή θέα. Αυτή η εκδήλωση θα είναι αποτέλεσμα της γενικής αντιδραστικής κίνησης που θα προκύψει από την καταστροφή του χριστιανισμού και του Αθεϊσμού, που θα εξοντωθούν ταυτόχρονα και τα δύο…»
Έχουμε και λέμε: Μπορεί να μην ξέρουμε ποιος είναι ο Sam Bacile στην πραγματικότητα, αλλά βλέπουμε την Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων να πραγματοποιείτε μέσα από το «όραμα» του Pike καθώς η κοινωνία καταρρέει και την προσπάθεια τους να κτίσουν την νέα ελιτίστικη ουτοπία τους. Η ταινία Innocence of the Muslims είναι απλώς η αρχή αυτών των γεγονότων. Καθώς πλησιάζουμε το 2013 έχω την αίσθηση ότι αυτά τα γεγονότα θα κλιμακώνονται σε ένταση, αγριότητα και συχνότητα.
ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ !!!
file  Albert_Pike__thumb
031110pakistansoilder-564x423
Διάβασε ακόμη ΝASA SOHO, Suncruiser, Stargates, WAR και όλους τους συνδέσμους του.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: