Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

Οι Γερμανοί θα ελέγχουν τις καταθέσεις των Ελλήνων.


Αναδημοσίευση απο το ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Σας παραθέτουμε ένα άρθρο, το οποίο το θεωρούμε από τα σοβαρότερα που συμβαίνουν γύρω μας. Σκεφτείτε ότι οι πενιχρές καταθέσεις του Ελληνικού λαού θα γίνουν αντικείμενο ελέγχου από την Γερμανία, χάνουμε το προσωπικό μας απόρρητο και μαζί με αυτό κάθε ανθρώπινο δικαίωμα κάθε ελευθερία μας. Η ανοχή μας και μη αντίσταση αφήνει ανεξέλεγκτη την κυβέρνηση να ενεργεί εις βάρος του Ελληνικού λαού. 
Προτείνουμε την ανάληψη των τραπεζικών μας καταθέσεων μια που το επόμενο στάδιο είναι να μας μπλοκάρουν τα χρήματα μας, όπως συνέβηκε στην Αργεντινή δεδομένου ότι το χρέος αντί να μειώνεται αυξάνει. Οι γύπες θα αρπάξουν τα πάντα από την χώρα μας, αντισταθείτε, ο αγώνας τώρα πρέπει να αρχίσει, η Γερμανική κατοχή δεν θα περάσει ..

Με τιμή και εκτίμηση,
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
http://eleftheroiellines.blogspot.com/

Τι απαιτεί ο Ράιχενμπαχ από τις ελληνικές τράπεζες.

Πλήρη στοιχεία για τις καταθέσεις εκατομμυρίων Ελλήνων καταθετών και σπάσιμο κάθε απορρήτου αναφορικά με τα δεδομένα των ελληνικών τραπεζών απαιτούν οι Γερμανοί τεχνοκράτες, καθώς, όπως αποκαλύπτει σήμερα το «Πρώτο Θέμα», απαίτησαν από το ΣΔΟΕ το ηλεκτρονικό φακέλωμα όλων των στοιχείων για καταθέσεις φυσικών προσώπων και νομικών σχημάτων.

Ένα αίτημα, που μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει και τη δημιουργία ελεγχόμενου πλήρως από το Βερολίνο μητρώου τραπεζικών λογαριασμών.

Πρόκειται για θέμα μείζονος εθνικούς ενδιαφέροντος, καθώς σε περίπτωση που η ελληνική κυβέρνηση υποχωρήσει στις πιέσεις της Task Force και του κ. Ράιχενμπαχ, μια ξένη χώρα θα έχει άμεση πρόσβαση στις καταθέσεις των Ελλήνων πολιτών, με άγνωστες συνέπειες.

Ειδικότερα προβλέπεται η δημιουργία σχετικού μητρώου όπου θα αναγράφονται ο αριθμός λογαριασμού, η ημερομηνία ανοίγματος και κλεισίματος αυτού και οι ημερομηνίες γέννησης των κατόχων των λογαριασμών και των λοιπών συμβεβλημένων προσώπων.

Επίσης, θα απαιτούνται τα ονόματα των νομικών προσώπων που είναι κάτοχοι του λογαριασμού, τα ονόματα και οι διευθύνσεις όσων καταθέτουν χρήματα σε αυτούς τους λογαριασμούς ενώ το μητρώο θα ανατροφοδοτείται με στοιχεία καθημερινά.

Τέλος, θα υπάρξει εμπλοκή της Κεντρικής Γερμανικής Υπηρεσίας Τεχνολογικής Πληροφορικής που έχει την έδρα της στη Βόννη. 


Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
με αυτό το άρθρο εξηγείται η ύπαρξη του ΠΟΛ1077 δείτε σχετικά άρθρα: http://eleftheroiellines.blogspot.gr/p/blog-page.html, όπου ψηφίσθηκε σε προεκλογική περίοδο η άρση του προσωπικού απορρήτου κάθε φορολογούμενου. 
Οι κυβερνήσεις υποταγμένες στην Τρόικα και στους δανειστές μας ακολουθούν κάθε επιβολή τους, ας σκεφτούν ότι αυτοί τους έδωσαν το δικαίωμα να εισέρχονται στην χώρα μας και να τους εξουσιάζουν. Ο λαός γνωρίζει και αποδέχεται μόνο τα πρόσωπα που βρίσκονται στο κοινοβούλιο και έχουν εκλεγεί από τον ίδιο τον λαό, κανείς άλλος δεν είναι αποδεκτός από τον Ελληνικό λαό. 
Ας μην περιμένουμε να πραγματοποιηθεί ο έλεγχος και η αποστολή των προσωπικών μας δεδομένων στην Γερμανία, ήρθε η ώρα να αποσύρουμε τις τραπεζικές μας καταθέσεις από όλες τις τράπεζες. Ας ελέγχουν πλέον άδειους λογαριασμούς.
Οι τράπεζες έγιναν πλέον αναξιόπιστες και δεν προσφέρουν καμία ασφάλεια και κανέναν απόρρητο στις συναλλαγές μας.
 
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: