Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010

Έξι απόστρατοι της U.S.Air Force για ΑΤΙΑ
Σε συνέντευξη Τύπου, έξι αμερικανοί απόστρατοι της πολεμικής αεροπορίας κατέθεσαν, τις εμπειρίες τους για τις επαφές που είχαν με Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (ΑΤΙΑ) στη διάρκεια της πολύχρονης υπηρεσίας τους.

Μετρήθηκαν συνολικά 120 περιπτώσεις, που χρονολογούνται  από τη δεκαετία του '60 ως το 2003. Στη συνέντευξη αναφέρθηκαν πολλές περιπτώσεις, όπου ιπτάμενοι δίσκοι παρέμεναν σε μικρή απόσταση πάνω από το αεροσκάφος, που πιλοτάριζαν, ενώ το σύστημα των πυρηνικών πυραύλων που διέθεταν έμπαινε ανεξήγητα εκτός λειτουργίας. Οι περισσότερες φορές που αναφέρθηκαν ήταν πάνω από την θάλασσα της Καραϊβικής.

Η συνέντευξη δόθηκε στο κανάλι ‘Fox News’ και ενώ είχαν την πρόθεση να μιλήσουν πριν από χρόνια για το εξαιρετικά ενδιαφέρον αυτό θέμα, η κυβέρνηση των ΗΠΑ τους το απαγόρευε.

Μια χαρακτηριστική περίπτωση που αναφέρθηκε ήταν όταν ένας τεράστιος ιπτάμενος δίσκος, όπως ανέφερε ο τότε λοχαγός Ρόμπερτ Σάλας, που υπηρετούσε από το 1967 στη Μοντάνα, προσγειώθηκε δίπλα του και τον περιεργαζότανε επί ώρα, ενώ είχαν μπλοκάρει όλα τα συστήματα του αεροσκάφους αλλά και του αεροδρομίου.

Το περιστατικό καταγράφηκε από τις αμερικανικές υπηρεσίες αλλά ουδέποτε βγήκε στη δημοσιότητα.

Πολλά επίσης έγγραφα που χαρακτηρίζονται ως εμπιστευτικά περιέχουν ανάλογες αναφορές από άλλους πιλότους της  αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας.
 http://echedoros-p.blogspot.com/2010/09/usair-force.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: