Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2010

Μήπως τελικά η υποτιθέμενη "υπερθέρμανση του πλανήτη" είναι μια δικαιολογία για τη νομιμοποίηση των χημικών αεροψεκασμών;

Σκεφτείτε:

Είναι η "υπερθέρμανση του πλανήτη" ένα πρόβλημα που κατασκευάζεται για να νομιμοποιήσουν chemtrails στο μυαλό του κοινού;

1. Ο «εφευρέτης» δημιουργεί ένα πρόβλημα, ή την πεποίθηση ότι υπάρχει ένα πρόβλημα.
2. Δημιουργία της ζήτησης του κοινού για την εξεύρεση λύσης προκαλώντας στο κοινό φόβο ή τρόμο.
3. Προσφέρουν μια λύση στο πρόβλημα που εφευρέθηκε και προωθούν τη «λύση» με την πλήρη υποστήριξη του κοινού.

Το κλειδί εδώ είναι να θυμόμαστε ότι το αρχικό πρόβλημα στην πραγματικότητα δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει. Πρέπει μόνο να υπάρχει στο μυαλό του κοινού.

Δραστικά μέτρα παίρνει ο Barack Obama,για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής:
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1168637/Obama-pollution-particles-stratosphere-deflect-suns-heat-desperate-bid-tackle-global-warming.html#ixzz0kC5s0mbX
«Ο Holdren, διευθυντής του Λευκού Οίκου Γραφείο Επιστημών και Τεχνολογίας, περιέγραψε σύντομα την ιδέα της σκοποβολής με σωματίδια διοξειδίου του θείου, σκόνη αλουμίνιου & οξειδίου ή ειδικά σχεδιασμένα αερολύματα στη στρατόσφαιρα, στο ανώτερο επίπεδο της ατμόσφαιρας, μεταξύ δέκα και 30 μιλίων πάνω από την επιφάνεια της Γης.»
Ο Holdren παρά την εισήγησή του για την εφαρμογή των αεροψεκασμών,παραδέχθηκε ότι θα μπορούσαν να έχουν σοβαρές παρενέργειες και δεν θα επιλύσουν πλήρως όλα τα προβλήματα από τη ραγδαία αύξηση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου!!!!


Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ :
http://www.youtube.com/watch?v=HXK4K8uxdp8

Σκεφτείτε:
Η απειλή της ανεξέλεγκτης υπερθέρμανσης του πλανήτη έδωσε κατ 'αρχάς την νομιμοποίηση για την εισαγωγή της εμπορίας εκπομπών αέριων ρύπων : η αγορά και πώληση μονάδων ρύπανσης. Έχει διευκολύνει επαναδραστηριοποιήσει την αποδοχή της πυρηνικής ενέργειας με βάση το αληθοφανές επιχείρημα ότι η πυρηνική ενέργεια , μαζί με όλες τις σχετικές υποδομές , δεν παράγει αέρια του θερμοκηπίου . Βρίσκει εφαρμογή αυτό που ονομάζεται η νέα επιστήμη της " γεωμηχανικής " : η σκόπιμη μεγάλης κλίμακας χειραγώγησης του πλανητικού περιβάλλοντος για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής . Είχε παράσχει μια δικαιολογία για την ανάπτυξη των γενετικώς τροποποιημένων φυτικών ειδών , που υποτίθεται ότι για τους σκοπούς της αύξησης της ανθεκτικότητας στις κλιματικές αλλαγές.
Αν δεν είναι αλήθεια τι προσπαθούν άραγε να πετύχουν???
Σχετικές με το θέμα ιστοσελίδες:
http://www.facebook.com/groups/edit.php?members&gid=231559898459#!/group.php?gid=231559898459
http://www.enouranois.gr/index.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια: